Hae
My Project Is Me

Kansainvälistä tasoa

Alan olla melkoinen ammattilainen, mitä erilaisiin leikkipuistoihin tulee sillä senverta paljon niitä on tullut viimeiset vuodet kierrettyä. Ja kun koto-Suomessa tulee vastaan kansainvälistä tasoa oleva leikkipaikka, niin velvollisuuksiini kuuluu kertoa siitä myös muille äiti- (ja isi) ihmisille.

Espoon Oittaalla sijaitsevassa Angrybirds-puistossa on lähestulkoon kaikkea, mitä hyvältä leikkipuistolta vaadin. Alue itsessään on siisti ja hyvinpidetty (joskin myös aika uusi) ja jo se tekee paljon. Lisäksi leikkiaktiviteetteja on riittävästi ja mikä vielä tärkeämpää, myös määrällisesti riittävästi. Useissa leikkipuistoissa oleva hämhäkkikeinu on suosittu paikka mutta täällä niitäkin on useampi (neljä vai viisi). Kovin iso puisto tämä ei ole mutta riittävän suuri, tarjoten sopivasti puuhasteltavaa pienemmille ja vanhemmille mahdollisuuden valvoa lapsiaan vaikka juoksentelisivat vähän eri paikoissa. Itse arvostan myös faktaa, että puisto ei ole hiekkapohjalla vaan jollakin pinnoitteella, kuten moni muukin uusi leikkipuisto.

IMG_6944

IMG_6953

Puistoalueella on myös paljon istumatilaa sekä roskiksia, joiden vähyys on monessa paikassa melkoinen vitsaus. Lisäksi löytyy reippaasti pöytiä, joiden ympärille asettua syömään lounasta sekä uimaranta (joka ei sinällään ole puistoalueeseen kuuluva mutta tarjoaa mukavan bonuksen päiväretkelle). Alueella toimii myös kahvila/lounasravintola sekä Valion jätskikioski. Parkkitilaa on runsaasti, joten autolla saapuminen ei ole ongelma. Jos jotain saisi toivoa niin enemmän vessoja mutta jo se että ne löytyvät lounaspaikan yhteydestä, on paljon.

IMG_6945

IMG_6951

IMG_6979

4 kommenttia

 1. Nelliina kirjoitti:

  Näyttää niin kivalta leikkipuistolta, että voisin mennä tuonne itsekin keikkumaan 🙂

 2. jennie kirjoitti:

  Miksikäs ei 😉 Aurinkoinen sääkin tekee paljon, myönnetään se, mutta oli kyllä mukava paikka jonne voisi lähteä ihan hyvin uudestaankin

 3. Nelly kirjoitti:

  Oletkos käynyt Ruotsin Kolmånderissa? Siellä on aivan huikea leikkipuisto sekä lisäksi Bamse maa jos virtaa jää eläintarhan lisäksi.Olin lukenut että tänne kannattaa varata kaksi päivää aikaa,eikä otettu kuin yksi ja jäi vaivaamaan koska niin paljon jäi näkemättä.

  Selailin myös Fiskarsin kylän antia,niin silmiini osui iso lasten leikkipuisto…

  • jennie kirjoitti:

   Kolmrådenissa emme itseasiassa ole vielä käyneet mutta ajtuksissa on ollut usein. Aina on vain ollut jokin selitys miksi ei tällä kertaa.. ehkän sitten ensikerralla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *