Hae
My Project Is Me

Tallinna kutsuu

Moi,

Tänään vietän siis virallisesti vapaapäivää ja lähden käymään päiväristeilyllä Tallinnassa. Vaikka mielikuvissani olenkin haaveillut Talllinnaan lähtemisestä ja kunnon shoppailupäivästä ei tästä ihan sellainen taida tulla. Aikatauluni on melkoisen tiukka sillä olen varannut itselleni kampaaja-ajan. Uskoisin että 2-3h vierähtää melko nopeasti kampaajan käsittelyssä. Ihan varma en vieläkään ole mitä meinaan tälle hiukselleni tehdä. Pitkään olen haaveillut otsatukan leikkaamisesta mutta nyt kun se hetki on käsillä, en ihan varma enää olekaan.  Tiedän myös että pituudesta pitäisi leikata joitakin senttejä pois, muttei sitä millään raaskisi. Jotain malliakin toki olisi mukava saada..  No nähtäväksi jää mitä sitä saa. En tosiaan tiedä kampaajasta mitään, joten lopputulos voi olla ihan mitä vain vaikka saisinkin omat ajatukseni koottua. Juurikasvusta päätellen kampaajakäynti on varmasti paikallaan

Koska odotan aurinkoista päivää niin seuraavanalaisessa asussa lähdetään:


Koska värit vääristyvät salaman kanssa niin laitetaan vielä yksittäinen ilman salamaa otettu versio (nyt muistan taas miksi järjestelmäkamera olisi kiva). Ehkei tässäkään kaikki ole ihan kohdallaan mutta ainakin lähempänä totuutta on tuo paita.

Takkia minulla ei ole muuten tällä hetkellä lainkaan koska jonkinmoisessa mielenhäiriössä päädyin myymään kaikki kevättakkini Valtterissa viime viikonloppuna. Löytyy sentään tuo työpaikalla paljon pitämäni bleiseri. Niin, ja huutonetti pelasti takkitilanteen ja odotan uusia takkeja saapuvaksi ensi viikon alussa. Vielä enemmän toki odotan, ettei takkisäitä enää olisi ennen syksyä mutta se saattaa olla melko paljon toivottu.  Nyt jokatapauksessa kohti Tallinnaa ja uutta tukkaa.

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Kyllä sulla on varaa ottaa pituuksista muutama sentti pois, tukkasi on sen jälkeenkin upean pitkä (ja paksu)!Ärsyttää kun kaupoissa myydään vain tuollaisia löysiä telttapaitoja, itse en viihdy niissä yhtään. Tykkään korostaa hoikkuuttani istuvilla vaatteilla (vaikka en olekaan yhtä timmissä kunnossa kuin sinä!). Sinulle nuo sopii kyllä, vaikka sinuna esittelisin hyvää kroppaani vielä innokkaammin 😀

  • jennie kirjoitti:

   Nyt on muuten todellapaljon näitä ”telttoja” kaupoissa mutta niistä suurinosa kuitenkin laskeutuu onneksi melko kauniisti 🙂 Ja kiitos yhteisesti vielä kaikista kehuista, niin hiusten kuin vartaloasian suhteen – nämä ne jaksavat aina piristää mieltä yhtälailla <3

 2. Rimma kirjoitti:

  Ihana asu! Mistä olet ostanut nuo kaikki tuotteet? Siis paita, housut ja jakku 😀

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos muru <3 Paidan tilasin vähänaikaa sitten Nellyltä, uskoisin löytyvän vielä. Housut ovat Hennesiltä ja jakku viime kesän Seppälän mallistoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.