Hae
My Project Is Me

And we’re off to..

IMG_0091 IMG_0311 IMG_1238-1024x768 IMG_3521-1024x682 IMG_4686 IMG_5022 IMG_8802 IMG_8892 IMG_8926IMG_8745

Kyllä, Skotlantiin kuten kuvista voinee päätellä. Koska en ole ihan varma miten pääsen koneelle (viime reissulla ainakin vähän heikosti) olen ajastanut teille postauksia (ja toivottavasti ajastukset toimivat). Jos koneella netin ääreen pääsen niin tulen jakamaan kuulumisiani postauksen muodossa mutta nyt jos koskaan kannattaa ehdottomasti alkaa seurata Instagram-tiliäni, jonne lisäilen matkakuvia ja matkahetkiä aktiivisesti. Minuthan löytää nimellä @nyplis. Lisäksi pyrin päivittämään facebook-sivujani.

Olen matkani ajaksi ajastanut teille postauksia mutta te, jotka seuraatte minua Facebookissa, huomaatte etten saa ajastettua postauksia nostettua sitä kautta näkyviin. Kipaiskaa siis aina silloin tällöin suoraan blogin sivuille älkääkä hämmentykö mahdollisesta viiveestä mitä kommentteihinne vastaamiseen tulee. Luen ne kyllä äärettömällä rakkaudella ja vastaan heti kun mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.