Hae
My Project Is Me

Kerran kahdessa vuodessa

Moi,

Minä toivoin että saisin hehkuttaa teille tänään tehneeni jotain, jota en ole tehnyt vuosiin. Olen aina ollut melkoinen hyötyliikunnan kannattaja mutta kuluneen vuoden aikana myönnän tehneeni paljon “turhiakin” reissuja auton ratin takana. Toisinaan kahden pienen lapsen kanssa on vain helpompi lähteä liikenteeseen autolla kuin kävellen/julkisilla ja jos jotain niin se on ainakin sata kertaa nopeampaa. Silti, edelleen suurinosa kauppamatkoista tulee tehtyä kävellen ja omat jalat kantavat moneen paikkaan.

Tänään tarkoituksena oli ottaa alle pyörä; Aivan, en ole polkenut pyörällä sitten kesän 2012 ihan kahta poikkeusta lukuunottamatta. Ja voi sapetus kun huomasin että etukumi on puhki! Hyvä ajatukseni lisätä hyötyliikuntaa noin 12km verran meni ihan sivusuun ja jouduin tyytymään autokyytiin sillä aikataulullisesti se oli siinävaiheessa enää ainoa vaihtoehto. Tajusin siinä autonratissa muristessani kuitenkin jotain arvokasta; Olen edelleen sisimmiltäni hyötyliikkuja. Olen onnistunut välttämään sen karikon, johon on niin helppo suistua ja olin tästä oivalluksestani tyytyväinen koko loppupäivän ajan.

kuva 1(20)

Tämä ei nyt sitten kovasta halusta huolimatta onnistunut

Toiveenikin pystyn kuitenkin toteuttamaan ja hehkutan siis teille siltikin tehneeni jotain, jota en ole tehnyt vuosiin; Kävin nimittäin Pilxing-tunnilla. Kyseinen tunti on viikko toisensa jälkeen aina täyteen varattu tuolla käymälläni salilla mutta tänään onnisti. Seurassani oli yhtä ensikertalaista lukuunottamatta joukko kokeneita harrastajia, sillä jokaiselta löytyivät Piloxing-hanskat ja osaa ne olivat kuulemani mukaan palvelleet jo kolmen vuoden ajan. Painolla varustetut hanskat olisivat olleet mukava lisä, jotta käsiinkin olisi saanut jonkinlaista tuntumaa tunnin aikana mutta tällä kertaa näin. Hiki kuitenkin tuli ja ainakin peppu sekä reidet saivat kyytiä. Tuntemukset olivat siis hyvin samankaltaiset kuin ensimmäisellä kokeilukerralla.

kuva 2(18)

Kesto 1’00

Kcal 413

Keskisyke 133

Huippusyke 168

Mikä jottei sitä voisi tosiaan ujuttaa näitä jumppatunteja tuonne viikko-ohjelmaan, varsinkin kun salillakaan en käy kuin kahdesti. Toisinaan nimittäin on ihan mukava vain mennä jonkun käskytettäväksi; Se vain on jotenkin niin että vaikka kuinka olisit kyykyssäsi omasta mielestäsi täydellisesti niin käskyn käydessä sitä kuitenkin painuu vielä hiukan syvemmälle – joka kerta.

tyytyväisenä vielä kotiinkinpäin

tyytyväisenä vielä kotiinkinpäin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.