Hae
My Project Is Me

Viikko, minne olet jälleen hujahtanut?

Moikka,

Olenko se vain minä, vai meneekö aika eteenpäin järjetöntä vauhtia? Taas on perjantai, joka siis sinänsä on tietysti mukavaa mutta jotenkin ne maanantaina tehdyt hyvät päätökset huomaa tässä vaiheessa taas olleen vain teoreettisia. Puhutaan vaikka siitä paljon puhutusta ulkoilusta, joka on siis jäänyt päivätasolla melko vähäiseksi seuraavista syistä:

Ma: Oli pakko käydä kaupassa kun jääkaappi ammotti tyhjyyttään
Ti: Päiväkodissa oli joulujuhlat
Ke: Kävin töiden jälkeen hoitamassa kaikki jouluostokset kerralla
To: Ulkona vallitsevat sääolosuhteet eivät vain yksinkertaisesti saaneet minua innostumaan ulkoilusta

Ja kappas, onkin jo tämä aamu.  Eilen tosin mietin että jos minulla olisi koira, joutuisin sääoloista huolimatta käydä ulkona. Tämä ajatus toimi muuten alunperinkin itselläni yhtenä kimmokkeena ja
tekosyynä alunperinkin liikuntojen aloittamisessa kesällä 2011. Tämän tekosyyn varjolla siis huijasin itseni liikenteeseen lähestulkoon säällä kuin säällä, kunnes halu lähteä sinne syntyi itsestään. Ehkä yksi niistä harvoista kerroista kun olen positiivisesti onnistunut huijaamaan itseäni.

Ehkä sitten ensi viikolla tai.. Noh, jouluviikon olen vapaalla, eli eiköhän silloin pääse hyvän ruoan vastapainoksi vielä ulkoilemaankin hieman enemmän. Eikä tähänkään enää ole kuin viikko, niin että kyllä se aika vaan menee nopealla tahdilla eteenpäin!

Ei näyttänyt lumisade haittaavan menoa Tammikuussa 2012 🙂

6 kommenttia

 1. Janina kirjoitti:

  Oon samaa mieltä, aika lentää niin hurjaa vauhtia ettei meinaa pysyä perässä! Kiva niin, mutta viikonloput ja vapaapäivät meneekin sitten tuplavauhtia mikä ei tietenkään niin kivaa ole. 🙂 Ei auta kun odottaa kahden päivän jouluvapaita ja yrittää rauhoittua sillon! Ulkona haluaisin minäkin käydä, mutta yksin en jotenkin ”uskalla” tonne pimeään lähteä tallustamaan. Tekosyy – kyllä. Pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja yrittää saada aikaiseksi. :)Hyvää tulevaa viikonloppua!

 2. MIMB kirjoitti:

  Moikka!Jos pidät musiikista ja oot kyllästyny kuuntelee 247 samoja radiohittejä, käy katsomassa mun blogi 🙂 Pelkkää uutta hottia musiikkia eikä yhtään arvosteluja! Welcome :)Hyvää joulun odotusta!http://mimb12.blogspot.com

 3. Kati kirjoitti:

  Tää sun blogi on ihan superia! Tänään päätin tehä kunnon ryhtiliikkeen 🙂 Kävin kurkkaamassa sun blogista vinkkejä noista dvd:stä kun muistelin, että olit niistä kirjottanut ja äsken klikkasin itelleni tulemaan Jillian Michaelsin dvd-kokoelman (30 Day Shred, No More Trouble Zones, Banish Fat and Boost Metabolism, 6 Week Six Pack). Nyt tää mamma rupee jumppaamaan niin, että ens kesänä vois aikuisten oikeesti olla tyytyväinen omaan kroppaansa. Kiitos sulle aivan mahtavasta blogista, oot kyllä sellanen inspiraatio että. Alotan aina aamuni tsekkaamalla kun blogin 🙂 Oon jääny ihan koukkuun, hyvässä mielessä tosin. Aivan ihanaa joulun odotusta sinulle ja onnea vielä tulevasta pienokaisesta.

  • jennie kirjoitti:

   Itsekin hieman salaa odotan että pääsen taas noiden tahtiin kotona jumppailemaan. Tai eihän kukaan kiellä nytkään mutta liika on kuitenkin liikaa 🙂 Kesällä sitten kun pikkukaveri on saatu masusta maailmaan. Kiitos itsellesi kun käyt lukemassa ja erityisesti vielä kommentoimassa! Ja luonnollisesti, kiitokset vielä tulevasta – jos aika rientää tätä vauhtia eteenpäin niin pikkuinen on jo ihan pian täällä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.