Hae
My Project Is Me

Kaikki kauneudeksi

*Sisältää mainoslinkkejä

Moi,

Minä en sinänsä ole mikään oikea ihminen puhumaan ihonhoidon tärkeydestä ja merkityksestä sillä olen siinä itse ollut aina tavanomaisen laiska. Siinä samassa sitten tietysti olen haaveillut koko ajan sellaisesta persikanpehmoisesta ihosta ja kuvitellut että sitten kohta keskityn ihooni enemmän. Nyt on taas erään tällaisen aktivoitumisen aika.

IMG_2368

Olen tehnyt yhdestä pitkäaikaisesta haaveistani totta ja pitkän harkinta-ajan jälkeen alkanut käyttää ensimmäistä lisäravinnetta ihan vain  ihonhoitoa ajatellen.Imedeen Derma One on ollut markkinoilla jo jonkinaikaa ja on ainakin minulle se on ainakin minulle se ”alkuperäinen” kauneudenhoitokapseli. Olen kertaluontoisesti käyttänyt saman merkin rusketusta edistävää tuotetta ja ainakin se toimi kohdallani kuten luvattu (nopeutti rusketuksen syntyä). syyy miksi olen tämän tuotteen aloittamista harkinnut pitkään, on ollut osittain hinta sillä kuukauden satsi ksutantaa noin 40€ ja tulosten näkemiseksi käyttökokeilun minimiksi suositellaan vähintään kolmea kuukautta. Ja jotta kuluissa edes hieman säästäisi niin olen omani ostanut brittiläisestä Boots-ketjusta, josta tuotetta saa tarjouksella osta 3 maksa 2. Ketju ei kuitenkaan valitettavasti ainakaan tällä hetkellä vielä toimita paketteja Suomeen saakka.

IMG_2378

Boots on tarjonnut myös pitkään lempparina olleen meikkivoiteeni, jota Suomesta voi ostaa ainakin Sokokselta (NO7 Intelligent foundation). Tämä moussemainen, kevyt meikkivoide on nyt kuitenkin saanut kohdalleen kovan kilpailijan Olayn CC-voiteesta, joka on tullut markkinoille ihan vastikään. Itse pääsin blogin kautta osallistumaan tuotteen testaukseen jo ennen sen markkinoille tuloa tammikuun puolella ja olen oikein tyytyväinen. Siinä missä pidin tuosta NO7:n kevyestä väristä ja koostumuksesta, tarjoaa tämä saman joskin nestemäisemmässä muodossa. Etuna tällä Olayn tuotteella on kuitenkin sen ihonhoidolliset ominaisuudet, joten jos voin yhdistää ihonhoidon ja meikin jollain tapaa, sopii se kaltaiselleni laiskimukselle paremmin kuin hyvin. Aiemmat kokemukseni ovat olleet Lorealin BB-voiteesta, joka taas ei sopinut iholleni lainkaan vaikka muutoin Lorealista merkkinä pidänkin.

IMG_2369

Minä en ole kokenut tarpeelliseksi levittää alle erillistä kosteusvoidetta eli kosteutukseltaan tämä riittää minulle hyvin.  Tuotteen olen levittänyt kuvasta poiketen pääsääntöisesti sormin.  Kuten kuvasta huomaa, ei tämä ole mikään kovin peittävä mutta tarjoaa luonnollisen lopputuloksen, ihoa samalla heleyttäen. En tiedä huomaako kukaan muu eroa kuin vain minä itse mutta oikealla puolella on käytetty Olayn CC-voidetta ja minusta ainakin valo heijastuu siltä puolelta kasvoista kauniimmin ja tasaisemmin. Myös väri iholla on ehkä hivenen tasaisempi ja jos tämän kaiken ohella siitö on jotain hénnaltaehkäisevää, hoidollista hyötyä niin hienoa. Kuvat olen ottanut mahdollisimman luonnollisessa valossa, ikkunan alla ilman salamaa.

rajanimetön (1024x749)

Viimeisimpänä villityksenä kasvojani hoitamaan valitsin yhteistyönä Swiss Cliniciltä ”kotikäyttöisen mikroneulauksen” eli mikroneuloilla varustetun kasvorullan ja käsittelyn jälkeen käytettävän rauhoittavan voiteen. Käytön pitäisi vilkastuttaa hoidettavan alueen kollageenintuotantoa ja auttaa ihoa näinolleen uusiutumaan tehokkaamin.  Olen vastikään päässyt tuotetta kokeilemaan mutta jo nyt voin sanoa että ihoa kihelmöi välittömästi neularullailun jälkeen, joten kyllä se jotain tekee. Swiss Clinic tarjoaa erilaisia kauneuteen, kauneudenhoitoon ja jopa laihduttamiseen soveltuvia tuotteita ja ravinteita, joista olen lukenut paljon positiivista kokemusta esmierkiksi hampaiden valkaisun suhteen. Jos siis tämä kasvorullailu toimii yhtä tehokkaasti, on minulle luvassa kaikkien aikojen keväthehku kasvoilleni.

IMG_2372 IMG_2374 IMG_2379Jahka kokemusta ja toivottavasti tuloksia kertyy, tulen niistä vielä erikseen kertomaan. Tässä vaiheessa ei kait auta kuin tehdä työtä käskettyä ja odotella mitä tuleman pitää.

0117fe2b22b309a2dce039c6cc774b5afa048d27ed

Loppuun on vielä todettava jo aiemmin mainitusta ripsiseerumista, jonka käytön jatkoa harkitsin koska en ollut ihan niin vakuuttunut tuloksista. Vieläkin olen sitä mieltä että ripset voisivat olla pidemmätkin mutta onhan niissä nyt ihan selkeää pituutta eli jahka joskus hamassa tulevaisuudessa tuo purkki loppuu niin saattaa hyvinkin olla että jään vakikäyttäjäksi.

01a82b224f6f16197943a5e7714bd0729dd8eb96aa 01cbe5d05dca040c28fac5fd993b99478dd130cd93 012a5da8bfdbf29ded4252dd41fb828126d817039b

 

HUOM! Osa tekstistä sisältää yhteistyötä Nordic Cosmeticsin kanssa sekä Swiss Clinicin kanssa

4 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Vau mitkä räpsyt siis aivan upeet:) kerrotko mitä ripsiväriä sulla on?

 2. Elisa Palho kirjoitti:

  Tuliko tuloksia mikroneulauksella? 🙂

  • jennie kirjoitti:

   on myönnettävä että kun lähdin keväällä pidemmälle matkalle Skotlantiin niin koko laite jäi kotiin ja sen jälkeen homma vähän unohtui. Nyt kun muistutit niin voisinkin ottaa nulauksen uudestaan käyttöön sillä ei siitä ainakaan haittaakaan tuntunut olevan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.