Hae
My Project Is Me

Kuntopiiri kehonpainolla

Kesäsäät houkuttelevat melko monen liikkumaan mieluummin ulos, kuin sisälle ja näin on myös ollut minun laitani. Tätä seuraavaa kuntopiiriä en kovin usein tee, vaan se on ollut enemmänkin sellainen satunaisempi herkku ihan vain jo siksi että suoritus vaatii hivenen enemmän tilaa. Täällä koto-Suomessa valitsen paikakseni usein läheisen urheilupuiston mutta nämä kuvat ovat Skotlannista ja taustalla näkyy Kinneil House, jonka alueella kävimme usein leikkimässä lasten kanssa.

Treeni itsessään on helppo. Aseta ajastin hälyttämään 20min päästä ja toista seuraavia (4kpl) liikkeitä peräkkäin:

Liike 1: Juoksu (matkan on hyvä olla pidempi, noin 70-100m) mahdollisimman kovaa

kuntopiiri_3

Liike 2: Hyvää Huomenta-liike x20

kuntopiiri_2

Liike 3: Askelkyykkykävely takaisin

kuntopiiri_4

Liike 4: Vatsat seisten x20 (varpaan kosketus)

kuntopiiri_1

Tauko (sopivalta tuntuvan ajan, noin 2-3min)

Kun kulunut 20min on täynnä, on treeni tehty. Ja sanomattakin on varmaan selvää että tähän on hyvä olla jonkinasteinen lämmittely olemassa (vaikka reipas kävely paikanpäälle) ja jonkinlainen jäähdyttely (hieman rauhallisempi kävely takaisin kotiin).

Ja loppuun vielä todettakoon että treenin kokeileminen ei johda mallinmukaisiin mittoihin 😉

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.