Hae
My Project Is Me

Edessä haastava viikko

Heh, Eilen kun intoilin niin kovin tuosta pienestä lukemasta vaalla niin lähdin onnesta soiekana heti aamusta jumppatunnille..Viikko alkoi siis ihan mallikkaasti.

Vasta tunnin jälkeen tajusin kuluvan viikon haastavuuden. Eilen, maanantaina siis, meillä kotona kävi vieraita ja leivoin mustikkapiirakkaa ja täytettyjä croisantteja. Tänään tulee jälleen vieraita., huomenna tapaan ystäväni Amarillossa, Perjantaina mennään tuttavapariskunnalle istumaan iltaa ja Sunnuntaina on serkkuni yhdeksänvuotissyntymäpäivät. Normaaleja päiviä ovat siis Torstai ja Lauantai.
Huoh! Saan siis todellakin olla tyytyväinen mikäli vaaka näyttää ensi maanantaina samoja lukemia kuin eilen.
Kuva: http://www.fitsugar.com/How-Often-Do-You-Eat-Sugary-Sweets-1688297

2 kommenttia

  1. Mimmu kirjoitti:

    Pakko nyt taas kommentoida et kun näin ton kuvan ensin pienenä bloggerin hallintapaneelista niin luulin että kuvassa oot sä 🙂 Niin ja uskaltauduin länttäsemään oman kuvani tänne, yksi askel kohti omaa blogia 😀

  2. jennie kirjoitti:

    Toi onkin kyllä niin hyvä kuva ettäjotta kehtaakin laittaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.