Hae
My Project Is Me

Herkkulauantai

Hihhei,
On lauantai ja se tarkoittaa minulle sallittua herkkupäivää.  Koska nyt ei kuitenkaan ole mitään eitysitä syytä juhlia, niin aion pysyä kohtuudessa tämänkin suhteen. Tarkoituksena olisi lähteä nyt päivällä käymään Skiexpossa koko perheen voimin. Tämän jälkeen kotiin paistamaan pakkasesta sulamaan otetut ahvenfileet sekä leipomaan muffineja porkkanakakun hengessä. Ja onpa tuolla laatikossa jemmassa yksi sadan gramman karkkipussikin jaettavaksi kahden kesken 🙂
Paitsi että tällainen satunnainen herkuttelu piristää mieltä ja kieltä, niin näkyypä hyvä olo ulospäinkin. Törmäsin tosiaan allaolevaan kuvapariin ja pakkohan se oli tänne laittaa vaikka hieman provosoiva onkin.
kuva: http://i.imgur.com/4FDi7.jpg

Mukavaa, rentoa lauantaita kaikille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.