Hae
My Project Is Me

Rehellinen juhannusloma

Tiesittehän että ennen Juhannusta vietettiin aina 24.6? Ja jos Juhannusjuhlata jotain saisi toivoa niin aurinkoa, pakoa kotiympyröistä sekä hyvää seuraa. Tämä kaikki, ja hieman enemmän, toteutui omassa juhannuksessani ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, saavat ne puhua puolestani.

IMG_5960

IMG_5971

P1060325

IMG_5946

P1060286

Ilmassa oli paljon rakkautta, välittämistä ja hauskanpitoa. Tarjolla oli hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa eikä urheiltua tullut muuten tippaakaan ellei nauramisesta kipeytyneitä vatsalihaksia lasketa mukaan.

2 kommenttia

  1. Hekla kirjoitti:

    Jep, juhannusaatto oli aina ennen 24.6. Se on myös äitini syntymäpäivä ja kun vaihdos ”liikkuvaan” juhannusaattoon tuli, yhdellä sukulaisella oli vaikeuksia asian kanssa. Hän onnitteli äitiäni vuosikausia aina juhannusaattona, koska ”sinähän olet syntynyt juhannusaattona, miten niin nyt ei muka ole syntymäpäiväsi?!?”. 🙂 🙂 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.