Hae
My Project Is Me

Katse kohti tulevaa

Moikka,

Nyt kun vuosi lähenee loppuaan niin on aika kääntää katse kohti tulevaa ja miettiä tavoitteita vuodelle 2012.

Tärkeimpänä tavoitteena on ehdottomasti pysyä nykymitoissani, lähtökohtaisesti vaatekokoa ajatellen. Olen joskus aiemminkin pohtinut sitä kuinka kilot ovat vain numeroita eivätkä kerro koko totuutta. Tulen kyllä varmasti jatkossakin punnitsemaan ja mittailemaan itseäni mutta aion jatkossa luottaa entistä enemmän vaatekokoon – eli niin kauan kuin nykyiset vaatteeni sopivat päälle hyvä on. Jos vähänkin alkaa puristamaan niin on taas aika kiristää nyörejä ja tarkkailla ruokavaliota tavanomaista kriittisemmin.

kuva: http://neversawsuchawoman.blogspot.com/2011/08/find-your-signature-fashion-style.html

Toisekseen aloitan lihaksen treenaamisen menetetyn tilalle. Laihduttaessahan rasvan lisäksi lähtee aina myös lihasmassaa, valitettavasti. Tällä hetkellähän rasvaprosenttini on alhaisempi kuin koskaan, eikä lihaksistoa silti ole näkyvissä mitenkään erityisesti.Tästä voidaan siis päätellä että lihasta on suhteessa melkoisen vähän. Tietoa tästä ei ole koska en ole koskaan lihaksen osuttaa mittauttanut mutta aikomuksena kyllä on. Ja miten sitä lihasta saa, no treenaamalla tietenkin!

Aloitan siis kuntosalilla käymisen. Olen elämäni aikana tainnut käydä salilla kolme kertaa, joten voinee sanoa että ihan ummikkona treenaamaan lähden. Olen aiemmin ollut hieman epäileväinen sen suhteen että tuleeko sitä treenattua jos ei kukaan ole käskemässä (verrattuna esimerkiksi bodypumppiin, jossa kuitenkin on ohjaaja). Tässä syksyn aikana olen kuitenkin tullut siihen tulokseen että jos tahdonvoimaa ja halua ei löytyisi tarpeeksi, en olisi nyt tässä tilanteessa.

kuva: http://weheartit.com/entry/14675902

 

kuva: http://weheartit.com/entry/20110023

Niin, ja onhan minulla vielä se koko projektin alkuperäisen suunnitelman osa kaksi toteuttamatta: Oman elämäni x-factorin etsiminen. Tämä koskee lähinnä tyylipuolta. Luulen että vaatepuoli alkaa luonnostaan kiinnostamaan taas enempi töihin palattuani kun muutama parempi paita ei enää riitä. Kun vaatekaappia kerta joutuu, *pääsee*, uusimaan niin olisi ihana tehdä sekin sitten kunnolla. Tilanpuutteesta johtuen unelmoin kompaktista, monikäyttöisestä, vaatekaappisisällöstä jossa jokainen artikkeli kuuluu lemppareihini ja näyttää hyvältä.

kuva: http://weheartit.com/entry/6370127

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.