Hae
My Project Is Me

Vatsapaloja metsästämässä

Moi,

Kohta on taas se aika vuodesta kun jokainen suomalainen päättää ryhdistäytyä ja aloittaa uuden vuoden, uudella asenteella. Monen (ellei jokaisen) tavoitteisiin kuuluu pienempi vatsa. Toisille se tarkoittaa selkeästi erottuvaa lihasrivistöä ja toisille vain kapeampaa ympärysmittaa mutta yhtäkaikki vatsa on monelle jonkinasteinen timmiyden tai hoikkuuden mittari. Kuulun itse samaan kastiin ja niin kauan kuin muistan, on vatsanseutuni ollut se paikka, josta kehittymistä ja tulosta mitataan. Toki, erityisesti naisilla näkyvä vatsalihaksisto kertoo yleensä tarinaa muutoinkin järkevistä valinnoista mitä esimerkiksi ravintoon tulee ja sanonta ”vatsalihakset tehdään keittiössä” sisältää paljon totuutta. Ne eivät synny siihen itsestään vaan ainoastaan pitkäjänteisen työn tuloksena, jolloin niitä minusta saa, ja jopa pitää, ihailla sekä kunnioittaa.

Kesältä 2012

Kesältä 2012

Oma lihasrivistöni on pysynyt piilossa jo hyvän aikaa, eikä kymmenen viikon Bikini Challenge ollut riittävän pitkä aika tuon taian luomiseen. Se melkein riitti, muttei ihan ja syitä voisi spekuloida ikuisesti mutta suurimpana on varmasti ollut liian vähäinen lihasprosentti suhteutettuna rasvaan.

edesta

BC:n jälkeen

Siinä missä dieetillä kulutetun energian tulee olla enemmän kuin saadun, niin luonnollisesti epädieetillä, eli massakaudella, on tilanne päinvastainen. Paino nousee. Ja tämän BC-dieettirupeaman jälkeen seurasikin massakausi, jota eletään edelleen. Millään erityisellä bulkilla ei suinkaan olla mutta tarkoituksena on kuitenkin syödä enemmän kuin kulutukseni on. Kerätä ravintoa kroppaan, jota voin hyväksikäyttää rankan treenin ohella lihasten kasvuun. Kuten kirjoitinkin joku päivä takaperin, olen tässä massankeräyksessä onnistunut kiitettävästi vaikka sitä on ehkä tullut vähän vääränlaisessa koostumuksessa, eli rasvana, enemmän kuin tarpeen. Samalla ne ihannoimani vatsapalat ovat hautautuneet yhä syvemmälle. Siellä jossain turvatyynyn alla ne kuitenkin kokoajan kehittyvät hyvin suojattuna kaikelta pahalta. Koska oma vatsa on tällä hetkellä sellainen, jota ei erityisemmin mieli tee esitellä ei siitä aiheen yhteydessä ollut kuvamateriaalia tarjota. Vaan nyt on ja haluan tässä vaiheessa vielä kiittää teitä kaikkia ymmärryksestänne, mitä tuohon taannoiseen marmatukseeni tulee. Olette ehkä oppineet ymmärtämään jotain näistä höpinöistäni sillä senverta ymmärtäväistä palautetta teiltä sain. Tässä kuitenkin kuvia siitä itsestään, eli piilossa olevat vatsalihakseni, jotka sitten kesän korvilla koulitaan esiin.

 

Yritän viedä huomion vatsasta jonnekin muualle

Yritän viedä huomion vatsasta jonnekin muualle

kuva 2(16)

Vaan siinä se vatsa on ja pysyy

2 kommenttia

  1. -E- kirjoitti:

    Itsellä on ihan samanlainen vatsa ja aikomus vielä se timmi lihasrivi sieltä alta kaivaa esille 😛 Minun treenamista vaan vaivaa sitkeä flunssa, joka yrittää taas kiristää otettaan. Ajatukset kuten niin monella muullakin kääntyvät siihen, että no vuoden vaihteessa on hyvä ponnistaa taas uuteen vauhtiin. Aion pitää 2,5vk joululoman, ihan kotosalla ja sukulaisissa, ei siis missän reissussa. Tänään tulikin mieleen, jos loman ihan vain leipäisi jotta flunssa varmasti talttuisi ja sitten loman jälkeen palaisi täydellä teholla treenin ja sen vatsan metsästyksen pariin.

    • jennie kirjoitti:

      heh, juuri eilen juttelin erään blogikollegan kanssa siitä että kuinka joulukuuta ei lasketa mukaan mihinkään 😀 Tammikuussa sitten yhdessä valtakunnallisen tsempin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *