Hae
My Project Is Me

Ikimuistoinen vappu 2020

Vappu 2020 jäänee ikimuistoisena monen meistä mieleen. Ei välttämättä huonona mutta varmasti erilaisena ja perinteistä poikkeavana. Vaikka vappua ei kovin yhteisissä ja yhteisöllisissä merkeissä tänä vuonna päästykään viettämään, niin minusta on ollut kertakaikkisen ihastuttava huomata miten moni on sitä kaikesta huolimatta kuitenkin tahollaan juhlinut. Kävelylenkillä oli ilahduttavaa nähdä ihmisiä  kotipihoillaan puuhastelemassa ylioppilaslakit päässä ja serpentiinit kaulassa. Eilen aamusta poikani luokalla järjestettiin etävappujuhlat, missä arvuuteltiin kuka luokkakaveri löytyy minkäkin ennakkoon lähetetyn naamiaisasun takaa. Ja toki vappuun kuuluvat perinteiset vappuherkut, mistä tippaleipien naapurini osasi kertoa loppuneen useammastakin lähikaupasta. Meidän vappupöydästä tippaleipiä löytyi, kuten monia muitakin vapun perinnemakuja. Molempina juhlapäivinä. Suosikkiherkuksi vappuna 2020 nousi  nutellaan dipatut tippaleivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.