Hae
My Project Is Me

Wrap it Up

Olen aikanaan ollut Hesburgerilla töissä ja hampurilaisten ohella yksi suosikkejani oli kanawrap. Kanawrapin reseptiikka on tavattoman yksinkertainen ja helposti toteutettavissa myös kotona. En tiedä miten tällaisen arkiruokaherkun/helpon juhlatarjottavan olenkin unohtanut mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Voitele tortillalevy maustetulla maitorahkalla ja ripottele päälle haluamasi ainekset. Itse käytin salaattia, lihaa (kanaa ja jauhelihaa), kasviksia. Rullaa, leikkaa halki ja nauti lisäsalaatin kera.

P1010365

P1010366

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/15/2015/05/P1010299

4 kommenttia

 1. Imppa kirjoitti:

  Tarkkennatko vielä, maustetulla rahkalla?

  • jennie kirjoitti:

   Helpoin tapa maustaa rahka tähän sopivaksi on valmis dippimausteseos. Jos sokerit haluaa välttää niin kaapista esim. paprikajauhetta, pippuria, suolaa ja hivenen jotain valkosipulista mausteseosta..

 2. epäkokki kirjoitti:

  heh, aina yhtä helppoja reseptejä kun ei kerrota tarkemmin maustamisesta. ruuan ku ruuan saa maistumaan jos osaa maustaa. niin, jos osaa.

  • jennie kirjoitti:

   Makujakin om toki erilaisia.. Enkä minäkään mikään mestari ole ja senpävuoksi maustamiseen en yleensä liiemmin puutu koska seassa voi olla milloin mitäkin. Helpoimmalla tässä reseptissä pääsee jos käyttää esimerkiksi valmista dippimausteseosta. Toki, mukana tulee hivenen sokeria mutta jos sen haluaa välttää niin maustaa samantyylisesti omien maustepurkkien sallimissa määrin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.