Hae
My Project Is Me

Paras proteiinipatukka

Proteeinipatukoita tuntuu olevan markkinoilla kohta vähintäänkin samanverran kuin suklaapatukoita ja vähittäiskauppaketjuista ainakin Lidlillä, Pirkalla Ja Ässällä on omat tarjottavansa.

IMG_3434

Moni vannoo Questbarejen nimeen ja niissä on ehdottomasti omat hyvät puolensa, joista itseeni vetoaa erityisesti niiden kuorruttamattomuus. Näin ollen niistä voi paistaa esimerkiksi rapeita keksejä ilman että tarvitsee alkaa itse leipomishommiin. Lisäksi niiden ainesosaluettelo on lähes selkokielinen, eli mitään ”turhaa” ei ole lisätty.

IMG_4936

Makunsa puolesta yksi patukka on minusta kuitenkin ylitse muiden ja on jo pitkään keikkunut yhtenä lempituotteistani. Muistan kun ensimmäistä kertaa tähän pähkinäisen suklaiseen unelmaan upotin hampaani, olin myyty. Tuossa vaiheessa edellisestä patukoinnista oli kulunut jo tovi ja epäilin huumavaan makuelämyksen olevan vain siitä johtuvaa mutta kun sama toistui kerta toisensa jälkeen, vakuutuin tuotteen maistuvuudesta. Vaikka vaihtelu virkistääkin niin niinä kertoina kun proteiinipatukkaan tartun, valitsen hyvin usein Leaderin Nutmixin. Maku on minun suuhuni täydellisen pähkinäinen ja suklainen – oikea herkkuhetki.

IMG_3457

Myös manteli-tummasukklaa on herkkua, muta sitä ei taideta enää valmistaa (tai ainakaan en ole nähnyt kaupoissa aikoihin)

Myös manteli-tummasukklaa on herkkua, muta sitä ei taideta enää valmistaa (tai ainakaan en ole nähnyt kaupoissa aikoihin)

Matkaeväänä Oslossa

Matkaeväänä Oslossa

 (Ja epäilijöille tietona, tämä postaus ei sisällä yhteistyötä Leaderin kanssa)

10 kommenttia

 1. anita kirjoitti:

  Heips!
  Toi leaderin pähkinäpatukka on myös mun lemppari, mutta tiesitkös tätä? 😀 Pirkalla on se uus pähkinäpatukka, joka on tismalleen sama, ku toi Leaderin. En tiiä onko sama kaikissa Pirkan kolmessa patukassa, mutta ainaki ton pähkinäpatukan valmistaja on Leader ja ainesosaluettelo ym. kaikki samat ku leaderin patukassa. Jos siis haluat säästää, valitse mielummin Pirkka ja saat saman makuelämyksen hieman halvemmalla. 😀 Sama homma on monissa muissaki ”halpistuotteissa”. Viimeisimpänä huomiona oli yks viikonloppu, että Rainbown ja Linkosuon ruissipsit on ihan samaa kamaa (molemmissa valmistaja Linkosuo). Mulla onki tapana aina tsekkailla kaupassa halpistuotteiden valmistajia, sillä usein ne on just noiden ”parempien” valmistajien tuottamia.

  • Anne kirjoitti:

   Leader on valmistanut k-ryhmän proteiinipatukat, ymmärtääkseni myös myös s-ryhmän vastaavat, sekä sportyfeelit

  • HenriikkaV kirjoitti:

   Mä olen huomannut ihan saman! Ihmettelin, kun Pirkan patukka maistuu niin tutulta ja kappas, valmistaja tosiaan on Leader! Ja ainesosaluetteloa kun ynnää, niin sama patukkahan se on, vähän pienempänä vaan!

   Pirkan patukka maksaa 1,39e ja Leaderin 2,09e…

   • jennie kirjoitti:

    Arvatkaa lähdinkö tämän myötä heti ostoksille tuota Pirkan versiota hakemaan 🙂 Eli supersuuri kiitos teille tarkkaavaisuudestanne.. Tiedän taas miten säästää euroja 😉

 2. Omanlainen kirjoitti:

  Hei!
  Minä olen yrittänyt maistella noita Questbar patukoita, mutta ne eivät ole minun makunystyröitä oikein hivelleet. Minäkin pidän makuna enemmän Leaderin patukoista. Ja miksi sitä, jos tarvetta ottaa proteiinipatukka (esim. Kiireessä välipalana), söisi pahanmakuista? =) Minusta ruoasta tulee nauttia!

  Kivaa loppuviikkoa sinulle!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

 3. Venla kirjoitti:

  Voisin suositella uutta Puls Nutrition -merkin proteiinipatukkaa, jos luonnollinen ja pähkinäinen tuote kiinnostaa. http://www.pulsnutrition.com/puls-lady/ Lady-sarjan vanilja & pähkinä on pähkinäisin ja maukkain protskupatukka, jonka oon itse löytänyt! Pitäisi löytyä ainakin isommista marketeista ympäri maan 🙂

 4. Hmm kirjoitti:

  Oot kuitenkin aiemmin tehnyt yhteistyötä Leaderin kanssa… Nutmix on ihan tusinakamaa. Sokeriakin niin hemmetisti.

  • jennie kirjoitti:

   Makuasioista kun ei voi kiistellä, minun (ja näköjään muidenkin) makuun tämä toimii hyvin 🙂 Ja mitä sokeriin tulee niin ei sitä nyt niin paljoa ole, kuitenkin alle 7%

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.