Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Huipputarjous 24 Fitness Onlinelta

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Moi,

Kuten olen muutamaan otteeseen maininnut niin treenaan yhteistyökuvioiden merkeissä kevään 24 Fitness Onlinen ohjeilla. Oman treenini tavoite on puhtaasti kiinteytyminen ja rasvan nitistäminen, siis laihduttaminen. Ensimmäisen kahden viikon aikana oma olo on keventynyt hurjasti ja vaakaksin näyttää -3,2kiloa vähemmän kuin aloitettaessa. Homma siis ainakin kohdallani toimii vaikka alun pudotuksessa paljon liikkeille lähteneitä nesteitä onkin.

IMG_3389

Nyt huomasin että heillä on melkoinen tarjous valmennuksista, vain 29€. tarjous ei valitettavasti taida koskea sitä kaikista yksilöllisintä valmennusta mutta olipa tavoitteena sitten kehonmuokkaus tai kiinteytyminen niin valmennuksia löytyy aloittelijasta edistyneeseen.

11060179_796966580358007_9144295137322779626_o

Koska olen muutaman kyselyn saanut valmennusta koskien niin yritän oman lyhyen kokemukseni kautta vastaamaan niihin askarruttavimpiin aiheisiin. 24 Fitness Onlinella yhden ohjelman kesto on aina 12 viikkoa ja ohjelma sisältää tavoitteiden mukaisen valmiin treeniohjelman. Lisäksi käytössä on suljettu foorumi, jossa voi kysyä ammattilaisilta käytännössä mitä tahansa treeneihin tai ruokavalioon liittyvää, vaikkei se suoraan omaa valmenusta koskisikaan. Samaiselta foorumilta löytyy myös vierailevien ammattilaisetn blogitekstejä ja jopa valmiita treenejä kokeiltavaksi. Jokaiselle liikkeelle, jota oma ohjelma sisältää, löytyy myös lyhyt liikevideopankki, jossa oikeat tekniikat käydään kattavasti läpi.

IMG_3451

Se mikä on huomioitavan arvoista niin ruokavaliot ostetaan erikseen. Ruokavalio on AINA yksilöllinen. Jos kärsit allergiasta, se huomioidaan. Jos noudatat erikoisruokavaliota (vaikka FODMAP, gluteeniton ja maidoton yms.), se huomioidaan ja tämän perusteella ruokavalio laaditaan tukemaan omia tavoitteitasi. Ruokavalio laaditaan lyhyen alkukartoituksen pohjalta (sähköpostitse).

Valmennustarjous on voimassa 14.4 saakka.

IMG_3125

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

2 kommenttia

  1. MM kirjoitti:

    Kerrotko tarkemmin minkä noista ohjelmista valitsit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.