Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kesäkuntoon 2015: Tyylipuhdas kertauspostaus

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

Moi,

Voin sanoa että pitkästä aikaa tänä aamuna minua itse asiassa jännitti astua vaa’alle. Hyvin alkaneen startin jälkeen en enää odota alun massiivisia pudotusmääriä kiloissa ja valmentajakin (Yhteistyössä 24 Fitness Online, Personal couching, Marjo Krishi) mainitsi, ettei vaakaan kannata kiintyä liikaa. Suurin syy pienimuotoiseen jännitykseen on se että en kyennyt viikonloppuna täysin tyylipuhtaaseen suoritukseen. Suuri syntini: Söin makaronilaatikkoa. Ihan tavallista kotona tehtyä makaronilaatikkoa, joka maistui ehkä parhaalle ruoalle maailmankaikkeudessa koskaan.

IMG_3832

Okei, synti ei ehkä ole suuri, jos synti ollenkaan mutta kuitenkin ohi ruokavalioni. Kun asiaa tarkastelee isommassa kuvassa, ei yhden cheat mealin syöminen varmasti aiheuta sen enempää hallaa kuin sen syömättä jättäminenkään olisi aiheuttanut hyvää. Joten asia ei minua sinänsä haittaa/harmita mutta kun tietää, ettei ole antanut ihan kaikkeansa niin ainahan se toki hiukan vaa’alle astumisessa jännitysmomenttia luo. Kävin itseasiassa myös Hesburgerilla, jossa oma ateriani oli kanasalaatti ilman kastikkeita/leipää. Aika tylsänmakuinen kokonaisuus ja tämä muistuttikin siitä että omaa pientä öljypulloa voisi pitää matkassa mukana vastaisuuden varalta.

IMG_3787

Treenin suhteen sen sijaan olen antanut viime viikolla kaikkeni ja perjantain jalkatreenin jälkeen tiesi kyllä mitä lihasryhmää oli tullut pumpattua. En sitten tiedä auttoiko illalla levitetty Perskindol-geeli vai lauantainen aurinko mutta päädyin ulos testaamaan juoksukuntoani. Kaipasin omaa aikaa iltalenkin muodossa ja päätin kokeilla miten kauan jaksan hölkätä reilun 6km matkastani. (Minkäänlaista matkaahan minä en ole juossut sitten viime kesän ja satunnaiset 5min juoksumattohölkätkin ovat olleet tuskien minuutteja). Ja alkulämpökävelyn jälkeen, hölkkäsin loppumatkan eikä se edes tuntunut kovin raskaalta. Ilta-auringossa lenkkeily oli ihan parasta ja taidan yrittää ujuttaa senkin mahdollisuuden viikkoagendaani edes silloin tällöin. Muutaman kokeilukerran jälkeen uskaltanee lähteä tavoittelemaan sitä kymppiä, joka on minun maksimaalinen hölkkämatkani koskaan.

Kokonaisuudessaan liikuntaviikko oli

Ma –

Ti Sali

Ke –

To Sali

Pe Sali +kävelylenkki

La 6km hölkkälenkki

Su –

Salikertoja kertyi kalenteri viikolle vain kolme sillä viikon ensimmäinen tehtiin edellisenä sunnuntaina pääsiäisen vähän sotkettua kuvioita.

IMG_3811

Ja mitäkö se vaaka sitten näytti? 62,7kg eli -500g edellismaanantaihin. Kokonaispudotus on siis tässä vaiheessa -3,6kg kun viikkoja on takana kolme . Pudostustahtiin ja vaakalukemaan olen enemmän kuin tyytyväinen mutta syystä tai toisesta oma oloni on juuri nyt mystisen turvonnut.  Kollaasin kuvat ovat viime perjantailta.

IMG_3841

IMG_3738

 

Kaupallinen yhteistyö: 24 Fitness Online

6 kommenttia

 1. sue kirjoitti:

  Kiitos taas! Mä niin innolla aina ootan näitä sun viikottaisia tilannepostauksia, todella mielenkii toista seurata projektiasi!!:)

  • jennie kirjoitti:

   Etenemisiä on kiva kirjoittaa 🙂 Luo itseenkin lisätsemppiä kun huomaa jotain tapahtuvan ja koska uskon että tässä kirjoitetaan omanlaista menestystarinaa niin ehkäpä tämä luo jonkinmoista läpikahlattavaa myös tulevia dieettaajia varten.

 2. zue kirjoitti:

  On mukava lukea blogiasi, antaa uutta potkua itsellekin! Olisin kaivannut tuossa vielä kuvaa selkäpuolelta, josta olisi nähnyt kehityksen myös siellä. Mutta hyvältä vaikuttaa projektisi, innolla jään seuraamaan!

  • jennie kirjoitti:

   Parin viikon päästä ajattelin vähän tarkemmin pureitua ihan oikeaan kehitykseenkin – mittoineen kaikkineen 🙂

 3. vink kirjoitti:

  Tiesitkö että Heseltä saa nykyisin kastikkeeksi myös neitsytoliiviöljy-balsamiviinietikan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.