Hae
My Project Is Me

Paistettua banaania ja muuta kesäherkkua

Ihan ensimmäisenä kiitos teille kaikille mahtaville eiliseen tekstiin saaduista kommenteista. Olette uskomattoman tsemppaavia ja myös lohduttavia, vaikka loppujen lopuksi minäkin olen ihan tyytyväinen tulokseen, lukuunottamatta sitä vaakalukemaa. Eilinen meni ehkä hivenen harmittelun puolelle vaikka todellisuudessa olen ihan rennolla mielellä ja hyvällä asenteella – kiitos ehkä teidän 🙂

Ja sitten tähän päivään ja hyvään ruokaan (ja sitten ihmetellään kun ei paino putoa :0) Paistettu banaani on monelle varmaan tuttu jälkiruokana mutta sopii ainakin näin kesäisin minusta ihan hyvin myös pääruoan lisukkeeksi. Itse paistelin banaania kookosöljyssä ja herkuttelin kanan kanssa salaattina.

IMG_7039 (1024x683) IMG_7042 (1024x683)

Muita ihania kesäherkkuja ovat viimepäivinä olleet tuore ananas, vesimeloni sekä tietysti ne paljon puhutut herneet ja mansikat <3

IMG_2878

mansioita, banaanipannareita ja kookoshiutaleita

mansioita, banaanipannareita ja kookoshiutaleita

IMG_7068 (1024x683) IMG_6999 (1024x683)

Ananasta päädyttiin muuten grillamaankin eilen kun kävin päiväkyläilemässä ja nauttimassa aurinkoisesta säästä Espoon puolella. Kesä, tarvitseeko sanoa enempää!

IMG_2849

3 kommenttia

 1. -didi- kirjoitti:

  Vaaka on yksi pirulainen, miksi yksi numero pilaa kaiken, kun kaikki muutokset on muuten niin selkäesti silmin havaittavissa. Piti eilen jo kommentoida eilistä, mutta sä oot ihan uskomattomassa kunnossa ottaen huomioon että olet vasta kk sitten synnyttänyt. En ole tuollaista palautumista nähnyt aikaisemmin. Oot ihan idoli, jos joskus pääsen pisteeseen, että pitää palautua raskaudesat, niin mä tuun hakemaan täältä sit motivaatiota.

  Paistettu banaani kuulostaa aika villillä ruoan kanssa, mutta voisi kyllä kokeilla itsekin 🙂 Juuri eilen illalla tein itsekin banaanipannareita, niiden kanssa maistui hyvin paistettu ananas ja pieni tilkka hunajaa.

  • jennie kirjoitti:

   Voi kiitos, olet kyllä ihan supertsemppari! Ja mitä banaaniin tulee niin eksoottinen se onkin, Intian oppeja nimittäin..

 2. Laura kirjoitti:

  Ihanan näköisiä ruokia, ihana kesä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *