Hae
My Project Is Me

Liikuntoja viime viikolta

Moi,Ihan ensimmäisenä iso kiitos teille mahtavuuksille eiliseen liittyen. Luin kaikki saapuneet onnittelut uudestaan bussimatkalla töistä kotiin. Teitte minut kerralla vielä hitusen onnellisemmaksi odotuksesta, kiitos <3 Palaan kommentteihin vielä vastausten kanssa.  Muutamaan toistuvaan kysymykseen ja ajatukseen otan kuitenkin kantaa jo tässä. Vaikken tosiaan erityistä odotusblogia tästä teekään, niin aihe varmasti luonnostaan tulee esiintymään kirjoituksissa, on se kuitenkin sen verta iso osa tämänhetkistä elämää.  Muutama kysymys koski myös lasten tulevaa ikäeroa ja jos kaikki sujuu odotetulla tavalla, ehtii esikoinen juuri täyttää kaksi ennen isoveljeksi muuttumista.


Sitten viime viikon liikuntoihin. Aloitin tosiaan uusin kuvioin salilla, nelijakoisella ohjelmalla. Tällä ohjelmalla jatkan tälläkin hetkellä mutta olen kuitenkin alkanut suunnitella vaihtamista takaisin kaksijakoiseen. Syynä on kaikessa yksinkertaisuudessaan se että ihan täysillä en kaikkia liikkeitä piakkoin pysty enää kuitenkaan tekemään, jolloin kerta viikossa tiettyä lihasryhmää kohden ei tuotakaan enää toivottua tulosta. Tai siis näin ainakin kuvittelen. Toisekseen, kaipaan ehkä sittenkin toista alakroppapäivää ohjelmaani takaisin. Nythän olen jo useamman viikon edennyt yhdellä. Toistaiseksi etenen kuitenkin tällä.


Ja tässä viime viikon saldo:

Viime viikko jäi kovin vähäiseksi määrältään mutta tehokas se silti oli. Ja pääsinpäs salille neljänä päivänä vaikka se jo useampana viikkona on tuntunut jäävän vain kolmeen! Mitä jäin kuitenkin kaipaamaan oli ulkoileminen tai ulkona oleminen.  Lauantaihan meni tosiaan töissäollessa ja sunnuntai isänpäivätohotuksissa, jolloin ulkoilumahdollisuudet karisivat omalta osaltani kokonaan pois. Tälle viikolle sitten. Niin, ja erityisen ylpeä olen torstaisesta suunnitelmamuutoksistani salin sijaan lähteä uimaan. Tämän suunnitelma muutoksen aiheuttanutta 4*10min kävelyosuutta en listaa, enkä myöskään keskiviikkonna erinnäisten asioiden hoitamisen aiheuttamaa 2*25min aamureippailua.

10 kommenttia

 1. HOK kirjoitti:

  Paljon onnea tulevasta vauvasta ja tsemppiä! Mietin vaan, että ootko miettinyt, ns. että millä linjalla lähdet tuohon raskausaikaan ja sen mielitekoihin? Pyritkö syömään terveellisesti, vai annatko mieliteoille vallan? Kysyn vaan ihan mielenkiinnosta ja kiitos, jos viitsit vastata näihin tyhmempiinkin kysymyksiin 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos onnittelltuista 🙂 Ehdottomasti pyrin syömään terveellisesti mutta se miten se käytännössä toteutuu on tarina erikseen. Juuri nyt tuntuu siltä että haastavin aika mielitekoineen voisi olla takanapäin ja tilanne on vakiintuneempi. Toivotaan ainakin näin.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Onnea vielä minunkin puolestani! Luin vasta tuon edellisen postauksesi. Mahtava juttu! 🙂 Mua ei ainakaan haittaa yhtään, vaikka kirjoittelisit raskauteen ja vauvaan liittyviäkin juttuja välillä. Vaikka aihe ei ole itselle mitenkään ajankohtainen, niin silti on kiinnostava lukea juttuja ja aivan erityisesti siltä kantilta, että miten raskaus vaikuttaa liikuntaan ja terveisiin elämäntapoihin muutenkin.

  • jennie kirjoitti:

   kiitos, varmasti aihe tosiaan tulee mukana kulkemaan ja ajattelin ihan uhrata pienen tekstinpätkän varmasti silloin tällöin ihan aiheelle itselleenkin. Nimenomaan tuolta kantilta että miten on vaikuttanut/vaikuttaa totuttuihin tapoihin.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Voi oikein paljon onnea odotuksen johdosta! On kyllä käynytkin mielessä että onko teillä haaveissa lisävauvelit :). Minusta on oikein mielenkiintoista alkaa seurata miten raskaus vaikuttaa liikkumis- ja ruokailutottumuuksiisi. Ehkäpä ne ”herkkukamppailut” on kaikki olleet tuosta siunatusta tilasta johtuvaa 😉 Itselläni on neljä lasta ja vielä ei ole tunnetta etteikö vielä joskus.. Siksikin kiva lukea miten sinä handlaat odotusajan mielitekojen ja väsymyksen kera pienen poikasi. Ensimmäistä odottaessahan kaikki työltä jäävä aika on käytettävissä vielä, ainakin suurilta osin, itselle ja masulle. Tuli mieleen muutes että miten aiot jatkossa toimia protskujuomien- ja patukoiden kanssa? Ne on kuitenkin hirveen teollisia juttuja. Ootko ajatellu jatkaa niiden käyttöä?terv. Marika

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Proteiinipatukat ovat olleet viimeaikoina niin satunnainen herkku että en usko niiden vähäisen käytön kanssa olevan ongelmaa. Sen sijaan tuo proteiinijauheen käyttö treenin jälkeen loppuu varmaan kun tuo pussini loppuu. Taitaa olla muutamalle päivälle enää. Varmistin asiaa erikseen ja ehdotonta kieltoa ei tullut. Tietenkin parempi on jos kaiken saa puhtaasti ravinnosta. Toivon tosiaan että aamuiset heräämiset mokkapalat mielessä on johtunut vain raskaushimoista. Onneksi nyt juuri tuntuu että pahin aika niiden suhteen olisi takanapäin.

 4. Henna kirjoitti:

  Hei, blogissani on sinulle tunnustus 🙂

 5. Jenni.S kirjoitti:

  Nyt on pakko kysyä, että miten sä saat tuolta heiaheiasta napattua ton kuvan? Oon tässä (tekniikan ihmelapsena) yrittänyt tallentaa / kopioida ja vaikka mitä, mutta ei onnistu. Aina tulee pelkkänä linkkinä kun esim tallennan sen. Jossain postauksessa taisitkin kertoa millä nimellä löydyt heiaheiasta, mutta en löytänyt sinua sieltä (kuten en muista enää postaustakaan missä asiasta mainitsit)?

  • jennie kirjoitti:

   Kuvakaappaan sen sieltä ja tallennan koneelle kuvamuodossa. En minäkään ole mikään tekniikan ihmelapis mutta juuri sen verta osaan tehdä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *