Hae
My Project Is Me

Hekin kasvavat: Coleen Rooney

Moi,

Olkoon tämä teksti jälleen kerran pieni perjantaikevennys viikolle. Olen melko mielenkiinnolla seurannut Coleen Rooneyn (jalkapalloilija Wayne Rooneyn vaimo) vatsanseudun pyöristymistä siitä saakka kun julkisuuteen vuoti tieto heidän tulevasta perheenlisäyksestään.  Tästä hetkestä on nyt jo jonkin aikaa ja laskettu aika osuu toukokuulle. Tämä onkin se nimenomainen syy, miksi kyseisen tarinan eteneminen kiinnostaa itseä; tulokkaamme kun osuvat melko samoille ajoille (epäilen omani tulevan tosin viikkoa tai kahta myöhemmin).

Myös hänen vatsansa on tuntunut pullahtavan esiin todenteolla vasta viime aikoina vaikka toki alimmastakin kuvasta (joulukuulta) huomaa vatsassa muutosta. Mielenkiinnolla jään myös seuraamaan tulevaisuudessa neidon raskauskilojen pudottamista. Esikoisen jälkeenhän kilot katosivat nuorelta Ronnelyltä melko nopeasti mutteivät mitenkään ennätysajassa. Nähtäväksi jää miten tällä kertaa käy (ja pysynkö minä perässä ;D). Vaikka siis kilojen pudotustahti on ihan yhtä yksilöllistä kuin kilojen kerryttäminen, niin minunlaiselleni tapaukselle on hyvä että löytyy joku, jota seurata ja johon samaistua.

Kaikki kuvat Daily Mailin sivuilta (kuvat 1 ja 3, kuva 2, kuva 4)

4 kommenttia

  1. Mielikaunis kirjoitti:

    Mulle tulee aina tuosta naisesta mieleen se hänen pettäjäsikamiehensä. Mukavan oloinen neitonen, mutta mies tosiaan syvintä pohjasakkaa. Nooo, täysin aiheen vierestä, mut anyway 😀

  2. Anonymous kirjoitti:

    Meinasin kanssa kirjoittaa, että toivottavasti sinun miehesi ei kuitenkaan petä sinua huorien kanssa, kuten Coleenin! 😀 Tosin kai jokainen nainen tietää, mitä on odotettavissa, jos menee naimisiin jonkin tason julkkisen tai alfan kanssa. Tai usein kyllä ihan kenen tahansa miehen itse asiassa… No mutta joka tapauksessa, toivottavasti teille on yhteistä vain kasvava maha! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.