Hae
My Project Is Me

Loma alkaa N-Y-T mutta oliko minulla lomasuunnitelmia

Kirjoitin aikaisemmin että en ole kokenut kaipaavani kesälomaa mutta tällä viikolla tuntuu ettei mielessä ole ollut mitään muuta kuin se loma. Yhteistä lomaahan meillä ei mieheni kanssa tänä vuonna ole mutta lomaseurana minulla on lapsikolmikkoni.

Vielä tänään illalla odottaa reilun 350km ajomatka mökille niin saa lauantaina herätä (toivottavasti) aurinkoisissa Saimaan järvimaisemissa ja irrottautua samantien arkimoodista. Lomasuunnitelmat ovat osittain aika vapaat mutta joitain kiintopisteitä on tiedossa mökkireissun lisäksi.

 

Matka Tallinnaan

Varasin AirBnb:n kautta maijoituksen Tallinnan keskustan kupeesta. Edellisestä vastaavasta reissusta on ehtinyt vierähtää jo pari vuotta. Silloin kävimme Tallinnan eläintarhassa ja syömässä ehkä minun muistikuvieni perusteella suurimmat täytetyt letut koskaan. Lisäksi tutustuimme trendikkääseen Kalamajan alueeseen mutta tänä vuonna olisi tarkoitus suunnata kokonaan toiseen suuntaan ainakin Piritan aurinkorannalle ja teletornin korkeuksiin.

 

Happy Waffle Helsinki ja Magnum Helsinki

Hieman herkuttelua, hiilareista välittämättä. Magnum jäätelöbaari, missä saat itse koristella ja kuorruttaa omanmakuisesi jäätelön on kesän klassikko mutta tuo Happy Waffle on itselleni sensijaan aivan uusi tuttavuus. Koskaan en ole siellä siis käynyt vaan haaveilen täytetyistä kuplavohveleista ihan vain kuvien perusteella.

 

Olavi Uusivirta ja Mafia Honey Allas Seapoolilla

En ole vielä kertaakaan ollut Allas Seapoolilla katsomassa yhtään keikkaa mutta nyt siihenkin on tulossa muutos. Olavi Uusivirta on monelle varmasti jo tuttu nimi sekä tietojeni mukaan mitä mahtavin live-esiintyjä. Mafia Honey on sensijaan uudempi tulokas mutta olen nyt vuoden päivät fiilistellyt heidän Rakastutaan-kappaletta. Toivottavasti sää tule suosimaan, muutoin voi jäädä keikka väliin.

Muutoin ajatuksena on vain syödä hyvin, ottaa rennosti ja tehdä erilaisia päiväretkiä. Vanha Porvoo on ainakin paikka mikä hieman houkuttaisi useamman vuoden tauon jälkeen. Lapset varmasti odottavat myös retkeä huvipuistoon tai ainakin esikoisemme, joka on itse mitannut itsensä (vihdoin) riittävän pitkäksi Linnanmäeltä löytyvän Kingin kyytiin. Minusta on sensijaan tullut iänmyötä melkoinen arkajalka mitä laitteisiin tulee mutta mitä sitä ei lapsensa eteen tekisi. Mies ei siis uskaltaudu vauhteihin senkään vertaa.

Jotain pientä on siis suunnitteilla mutta myös itse lomailulle on annettu aikaa. Katsotaan mihin se vie. Nyt ihan ensimmäisenä kuitenkin juhlistamaan erästä 35-vuotiasta ja sitten auton nokka kohti itää.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *