Hae
My Project Is Me

Vieraalla vaa’alla

Moikka,

Perimaanantaiseen tapaan olen käynyt vaa’alla, joskin vieraalla sellaisella. Oma vaakanihan on hyvin käyttäjäystävällinen ja näyttää siis melkoisen usein hieman matalampia lukuja kuin jokin muu. Näin siis myös tällä kertaa ja kuten siis arvata saattaa on lukuni taas plussan puolella viimeviikkoisen verraten. Omalla kohdallani olen tullut siihen tulokseen että viikottainen vaa’alla käyminen on minulle vain tapa. Vaikka vaalalukema minua ohjaileekin niin en silti vanno sen nimeen ja esimerkiksi viikottainen nousu ei minua huoleta vaikka ehkä pitäisi. Sen sijaan jos nousua on kahtena peräkkäisenä viikkona, on aika tehdä jotain. Päivän nouseva luku vieraalla vaa’alla siis +1,2kg eli 56,3kg. Mitään en varsinaisesti ole tehnyt toisin.

Leipä on pysynyt ruokavaliosta poissa, melkolailla ongelmitta. Siinä missä ensimmäisellä viikolla leipää olisi tehnyt mieli vähän jokavälissä niin toinen viikko oli jo helpompi. Sokeriherkuton tammikuunikin alkaa olla jo lopuillaan. Homma on sujunut niin näppärästi että melkein harmittaa etten ole ollut asian suhteen tiukempi mutta kuten todettu aiemmin niin ehkä juuri tästä syystä se onkin ollut niin helppoa. Ajatuksia tästä sekä jatkosuunnitelmat tulen varmasti kirjaamaan vielä erikseen.

Liikunnasta vielä sen verta että viikkoon mahtui neljä salia sekä muutama kävelylenkki.

editedit: Tämä postaus on tehty puhelimella, jonka vuoksi hieman perusmaanantaista lyhyempi ja tiiviimpi.

Yksi kommentti

  1. jennie kirjoitti:

    Heh, ei minusta taida olla puhelinpäivittäjäksi kun katsoo millainen lopputuloksesta tuli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.