Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Kepeä Kesämeikki

Kaupallinen yhteistyö: Oriflame

*Yhteistyössä Oriflame*

Moi,

Minun on pakko sanoa että vaikka merkkinä Oriflame on tuttu, niin en oikeastaan koskaan ole heidän tuotteisiinsa toden teolla tutustunut. Toki, merkin tuotteita on näkynyt kauneusmessuilla ja sukulaisten kempparikaapeissa mutta omassa kotona ennen tätä ei. Oriflame pohjautuu kotimyyntiin (ja verkkokauppaan) eli minunkin tuotetestailun takaa löytyy tuttu henkilö, jolle lupasin että mikäli minulla on mitään hyvää sanottavaa niin sanon sen blogissani ääneen.

IMG_5982 IMG_5983

IMG_5863

Ruotsalainen Oriflame tarjoaa melko kattavan määrän kaikkea mitä kauneudenhoitoon voi vain kuvitella tarvitsevansa: On rasvaa, tuoksua, pesuainetta, meikkiä, meikkivälinettä ja welness-sarjaa (joka sisältää siis ravintolisiä). Löytyy sarjat lapsille, miehille, naisille – nuorille ja varttuneemmille.. Tästä laajasta skaalasta oma suppea kokemukseni pohjautuu muutamaan hassuun meikkiin, joista tahtoisin nostaa erityisesti esiin

The One – kiiltopuna

Keveydestään huolimatta pysyy hyvin ja tuo väriä juuri sopivasti. Sävyjä on valittavana useita mutta melko luonnollisista sävyistä pitävälle hempeät “nudet” olivat ehdottomia suosikkeja ja nimestään huolimatta Pink Dazzle antoi sopivasti sävyä olematta kuitenkaan liian villi.

IMG_5838 IMG_5840 IMG_5890

The One – huulikiilto

Pysyy todella hyvin muttei kuitenkaan ole tahmainen. Jälleen kerran omat suosikkini löytyivät vähän vaaleammista sävyistä. Oma lempparini on Rose Glacier.

IMG_5847 IMG_5849 IMG_5850

Myös muu meikki on toteutettu Oriflamen tuotteilla, tapani mukaan hyvin luonnollisena – ripsiä lukuunottamatta. Ripsivärien suhteen etsin edelleen sitä oikeaa mutta tässä meikissä käytettiin Giordani Gold supreme length – nimistä versiota, joka on näköjään kerännyt jonkunverran kehuja.

IMG_5928 IMG_5947 IMG_5953 IMG_5980

IMG_5880 IMG_5888

IMG_5865
Mikäli jollakulla on kiinnostusta niin tarkempia tietoja tuotteista, tai esitteen tai ihan tuotetilauksen, saa laittamalla sähköpostia pirjo.kuula(at)netti.fi.

Kaupallinen yhteistyö: Oriflame

2 kommenttia

  1. Emmi kirjoitti:

    Enpäs ole pitkään aikaan tilannutkaan Oriflamelta, mutta näyttäisi olevan herkullisia meikkejä myynnissä 🙂 Kaunis malli ja hyvännäköiset ripset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.