Hae
My Project Is Me

Tervetuloa syyskuu

Kesä taitaa olla tänään virallisesti ohi kun kalenterissa aloitettiin uusi kuukausi. Syyskuu nimensä mukaisesti viittaa jo syksyyn, syksyisiin sävyihin ja pimeneviin iltoihin. Pikkuhiljaa saa kaivaa villasukat esiin ja fiilistellä kynttilänvaloa – joskaan meillä ei ole taidettu turvallisuussyistä varsinaisesti polttaa kynttilöitä viimeiseen kahdeksaan vuoteen eli niin kauan kuin olen ollut äitinä. En tiedä miten muut siinä onnistuvat mutta meillä palava kynttilä saa lapsissa aikaan sellaisen mielenkiinnon että turvallisuussyistä on poltettu pitkään jo lediversioita.  syksy

 

Vaikka syyskuu tänään käynnistyi, on sää onneksi vielä kesäisen lämmin. Vaatevalinnaksi riittävät tarvittaessa shortsit mutta halutessaan voi taas pukeutua pitkiin lahkeisiin. Väripaletti alkaa kääntyä hiljalleen maanläheisimpiin ja murrettuihin sävyihin. Jaksan itse vuosi toisensa jälkeen ihmetellä sitä, miten keväisin vaaleat ja hempeät sävyt tuntuvat pitkän talven jälkeen ihanan raikkailta vaihtoehdoilta mutta syksyn tullessa otan ne lämpimämmät sävyt taas innolla vastaan.

heinäpelto

Syksyn saapuessa alkaa arki viimeistään kaikilla. Pidemmät lomat ovat edessä vasta myöhemmin ja kuluneesta kesästä saadulla energialla painetaan menemään arkisten askareiden parissa. Työt ja harrastukset hoituvat ja seuraavana onkin vuorossa blogin säännnöllisempi päivittäminen. Edellisestä päivityksestä on ihan huomaamatta kulunut viikko, helposti olisi varmaan mennyt toinenkin. Ihan yhtä helposti, tai ainakin lähes, sujuu myös kirjoittaminen kun sen pariin vain taas pääsee. Tämän huomasin kesällä kun tekstejä säännöllisesti syntyi ihan ilman minkäänlaisia ponnisteluja tai aikataulutusongelmia. Tervetuloa syyskuu, tehdään tästä yhdessä hyvä.

syyskuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.