Hae
My Project Is Me

Isomahan pelastus

Olen vartalomalliltani tyypillinen omena eli kaikki ylimääräinen kertyy keskivartaloon. Vartalon linjoja myötäilevien mekkojen päällepukeminen ei juuri tällä hetkellä tulisi mieleenikään ja olenkin äärettömän kiitollinen että niiden rinnalla löytyy myös hieman liehuvampia malleja. Kun taannoisiin kesäkarkeloihin harkitsin asua, jouduin ikäväkseni toteamaan erään kotoa löytyvän mekon olevan auttamattomasti liian pieni. Vaikka yleensä ostan vaatteita käytettynä niin nyt paniikkiostokset oli hoidettava kaupassa ja onnekseni heti ensimmäisessä tärppäsi.

IMG_3647 IMG_3664 IMG_3663 IMG_3674

Tämä Vilan tummansininen mekko on lähes täydellinen sillä sen liehuva ”röyhelömäinen” yläosa peittää keskivartalon. Mekko on muutoinkin hieman väljää mallia, joten istuu kauniisti (vatsamakkaroidenkin) päälle. Kuten tällä hetkellä hyvin moni malli, on tämäkin melko avoin selästä ja estää siten tavanomaisten rintaliivien käytön. Pienirintainen voi ihan hyvin olla toki pukematta liivejä mutta koska avoimet selät ovat tällä hetkellä hyvin trendikkäitä, on markkinoilla erilaisia liivivaihtoehtoja niin itseliimautuvista takaosattomista versioista ”pidennyksiin”.

2 kommenttia

  1. LP kirjoitti:

    Ihana mekko, näytät hyvältä siinä! Kuinka pitkä se on, jääkö paljon yli polven? 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    tämä mekko oli/on ihan nappilöytö! Itse kun olen tällainen tappi (vajaa 162cm) niin koko M laskeutuu juuri sopivasti polven alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.