Hae
My Project Is Me

Nälkäisenä kaupassa – Mitä tuli ostettua?

On virhe lähteä ruokakauppaan nälkäisenä. Vielä suurempi virhe on lähteä ruokakauppaan nälkäisenä, ilman varsinaista tietoa siitä mitä aikoo ostaa. Irttarihyllyn tuoksu leijaili nenääni jo pitkän matkan päästä – miten en ole ennen huomannutkaan miten voimakkaasti ne tuoksuvat. Nälkä suorastaan kurni vatsassani kun kiertelin katselemassa olisiko jotain erityistarjousta mihin tarvitsisi tarttua niiden muutamien artikkelien lisäksi, mitä ihan oikeasti lähdin hakemaan. Olisi niin helppo ottaa matkaan paketti oreo-keksjeä ja mutustella ne menemään.. Vaan mitä tuli nälkäisenä, vailla varsinaista suunnitelmaa, ostettua?

 

Kuvassa näkyvät kaikki ostokseni eli

 • vesimeloni
 • pensasmustikkaa
 • vadelmaa
 • suklaavanukkaat
 • 2x propud pirtelö
 • vauvan hedelmäsoseita
 • 2x proteiinipatukka
 • wet vipes
 • hasselpähkinärouhe
 • 2x maitorahka
 • makuvesi
 • mehutiiviste
 • kotikeittiön vihersmoothie
 • irtopähkinät/herkut
 • kahvipaketti

Pahimman nälkäni taitoin vihersmoothiella ja proteiinipatukalla. Olen tyytyväinen sillä onnistuin välttämään nälkäisen kauppamatkaajan sudenkuopat lähes täydellisesti ja hairahduin vain 0,78€ verran irtopähkinöihin. En ehkä kuitenkaan riskeeraa enää toiste vaan pyrin jatkossa taas tekemään ruokaostokseni kylläisenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.