Hae
My Project Is Me

Kohta ne taas tulevat..

..Nimittäin Stockan Hullut päivät. Eilen oli postinjakaja tuonut tämän, osalle ehkä Ikean kuvastoakin tärkeämmän opuksen syksyn must-hankintoihin.

 

 

Aikamoisena tarjoushaukkana, voisi luulla minunkin innostuvan tästä mutta ei.  Tämä on niitä harvoja tarjouskampanjoita, joista en innostu. Vielä jokunen vuosi sitten pystyin ylpeästi sanoa etten ole koskaan käynyt hullareilla, mutta sitten jouduin työni puolesta rikkomaan tämän tavan.  Olin silloin työharjoittelussa eräässä mainostoimistossa ja sain asiakseni lähteä noutamaan jotain alennuksessa olevaa mikroa. En vain yhtä, vaan kolmea. Niinpä aamukahdeksalta painelin mikro-ostoksille ja takaisin toimistolle mennessä kaksi eri vartijaa pysäytti minut ja vaati nähtäväksi ostokuittia. Ei kait se ole normaalia jonkun parikymppisen tytönheitukan raahaavan kolmea kappaletta mikroja ostoskärryissä kohti parkkipaikkaa..

Siinä oli minun keltaisten päivien kokemus.  Uudestaan en mene, enkä suinkaan ikävien kokemusten vuoksi vaan sen ruuhkan! Olin hetki sitten Sokoksen 3+1-päivillä katsomassa josko erästä hajuvettä olisi ollut jäljellä mutta en edes vaivautunut kovin tarkkaan etsimään, sen verta ruuhkaista oli että totesin vain voivani maksaa sen 10€ enemmän joku toinen kerta. Varsinkin kun tarve ei oikeasti ollut siinä hetkessä (hajuvesi on edelleen ostamatta).  Ja keltakinkerit ovat jotain vielä hurjempaa. Huh!

Miten te muut – Hullaannutteko Stockmannin keltaisista kummituksista?

5 kommenttia

 1. Miss J kirjoitti:

  Muistan ikuisesti, kun eräs kaverini oli ollut vuosia sitten Stockalla Hullujen päivien aikaan. Oli siinä päivittäiskosmeetikan osastolla ollut katsomassa pumpulia, kun joku iäkkäämpi rouva oli tullut, mäjäyttänyt kaveriani käsilaukullaan ja huudahtanut kovaan ääneen: NE ON MINUN PUMPULIT! :DMä en oikein erityisemmin välitä tollasista alepäivistä. Edes se ihmismäärä ei ole ongelma, vaan se jonkinlainen hysteria. Kuten toi yllä oleva esimerkki osoittaa, ihmisiltä tuntuu jotenkin katoavan käytöstavat. Lisäksi useimmat alennukset eivät ole NIIN mahtavia, että niiden vuoksi kannattaisi lähteä hermojaan menettämään.Tosin tänä vuonnahan Hullut päivät-tarjouksia tulee ymmärtääkseni myös nettikauppaan, joten se voisi olla hyvä keino shoppailla aletuotteita. Ja lentotarjoukset, etenkin kaukokohteisiin, on Hullareilla ollut mielestäni aina vähintäänkin kohtuullisia. 🙂

 2. Petu kirjoitti:

  Täällä yksi kappale hulluttelijoita… Oon niitä ihmisiä, joiden ei pitäisi astua Hulluille Päiville jalallakaan, koska ostan kaiken. Viikko Hullareiden jälkeen palautan suurimman osan – turhaa, turhaa, turhaa… Täytyy sanoa, että tarjonta on vuosien varrella huonontunut ja tänä vuonna oli oikeestaan vaan pari juttua, jotka voisin ostaa, mutta joiden takia en kyllä jonottaisi aamulla klo 8 Stockan ovien edessä! Lupasin kuitenkin miehelle jättää Hullarit väliin tänä vuonna, kun ostetaan tiistaina auto… 😀 Varmasti hyvä päätös, koska ei Hulluilta Päiviltä tuu ikinä mitään muuta kuin turhakkeit ostettua… Kaikkien aikojen fiksuin ostos on ollu Puman collegehousut, joita muuten saa alennuksesta samaan hintaan muualtakin 😉

 3. Onysablet kirjoitti:

  Hyi hullarit. Oon pari kertaa ollut stockalla käymässä niiden aikaan, ja en kyllä halua uudestaan. Ahdistun muutenkin ruuhkasta kaupoissa, ja toi on pahimmasta päästä!

 4. Eli kirjoitti:

  En muista olenko koskaan ollut hulluilla päivillä, mutta mua jotenkin ärsyttäisi, jos sinne asti menisi ja sitten ei saisikaan mitä haluaisi.Eikös se aika usein näin tuppaa menemään 😀 Kaikki loppuu kesken. Ruuhkainen kauppa kiinnostaa vielä vähemmän…

 5. Satu kirjoitti:

  Minä kipasen siellä heti kahdeksalta ennen työpäivää ja silloin hyviä kohteita ovat kodin osasto ja ruokapuoli, kun kaikki muuta hulluttelevat jossain muualla :)Eipä tuolla tänä vuonna mitää eritysiä ”pakko saada, ilman en elä” tarjouksia ollut, mutta paria juttua pitää kyllä käydä hysteriasta huolimatta kurkkaamassa.Itsehän häpeän keltaisia kasseja niin paljon, että yleensä siirrän ostokset sitten omaan kassiin, ettei tarvitse bussipysäkillä paljastaa, että minäkin olin yksi niistä ”hulluista” 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.