Hae
My Project Is Me

Postia minulle

Jei,

Tällä viikolla olen saanut odotettua postia. Ensinnäkin eräs lisäravinnetilaus saapui ja pääsin heti testailemaan erästä herkullisen kuuloista suklaamuffinireseptiä (joka oli osasyy tilauksen tekemiseen yleensä). Respti on poimittu sivustolta, joka tarjoaa lukuisia herkullisen kuuloisia ja näköisiä fitnessruokia (mitä sen sitten tahtookan tarkoittavan) ihan pääruoista jälkiruokiin. Jos sivusto ei ole tuttu, suosittelen kurkkimaan.  Kiitos tässä vaiheessa muuten myös eräälle lukijalleni, joka myös eilen sivustosta vinkkasi kommenttipuolella!!

Suklaamuffinien tuli näyttää vähän erilaislta, vaan omani olivat tällaisia:

välittömästi uunistaoton jälkeen oikein herkullisenoloisia..

välittömästi uunistaoton jälkeen oikein herkullisenoloisia..

 

vaan hetkenpäästä tällaisia

vaan hetkenpäästä tällaisia

Ei mikään erityinen makuelämys ja koostumus muistutti minusta melkoisesti tofua.. Taikina sensijaan oli hyvää sellaisenaan. En ehkä itse kokeile reseptiä toiste mutten sitten tiedä josko vatkaamalla reseptin mukaiset valkuaiset ensin vaahdoksi, saattaisi tuloksena olla kuohkeampi leivos. Tämä oli kuitenin ensimmäinen kokeilu sivuston herkuista, eikä anneta sen luoda vielä ennakkoluuloja.

Toinen odotettu paketti oli tämä; Nyt vain opettelemaan uuden puhelimen käyttöä 🙂

IMG_7337 (1024x683)

4 kommenttia

 1. Lintunen kirjoitti:

  Muffinien muodonmuutos 😀

 2. -E- kirjoitti:

  En väitö itsekään olevani mikään kokkikolmonen, mutta nuo muffinsit saivat hymyn huulille 😀

 3. Nimetön kirjoitti:

  Oi että kun näyttää hyvältä!! ´Pieni makeanhimo taisi iskeä….. 😀 hei voisitko kertoa tuosta puhelimesta jonkin ajan kuluttua? hyvät ja huonot puolet ja muut mielipiteesi. Itse olen harkitsemassa uuden puhelimen ostoa ja tuo on juuri yksi vaihtoehdoista, joten haluaisin kuulla sinun mielipiteesi puhelimesta, että kannattaako ostaa vai ei 🙂

 4. Adelheid kirjoitti:

  Sä oot niin sankari kun yrität keksiä näitä terveellisempiä vaihtoehtoja herkutteluun. Itse olin ainakin imetyksen aikaisissa suklaanhimoissani ihan pulassa ja voin sanoa et en pystynyt vastustamaan kiusausta.. siitähän niitä kiloja sitten kivasti kertyi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.