Hae
My Project Is Me

Onko Ruotsissa kaikki aina paremmin?

Vastaan heti suoraan että ei. Kävin siis perheen kesken minilomalla Tukholmassa enkä itseasiassa ottanut maissa yhdenyhtään valokuvaa sillä sää oli aivan yhtä masentavan harmaa kuin täälläkin. Vettäkin satoi osan päivästä eikä ulkona tullut vietettyä aikaa yhtään enempää kuin oli välttämätöntä.

P1160182

P1160181

Sensijaan laivalla oli luonnollisesti kuivaa ja valoisaa. Kun käyn Ruotsissa perheen kanssa, valikoituu laivayhtiöksi aina Siljan laivat niiden lapsiystävällisyyden sekä mukavamman yleisvaikutelman vuoksi. Myös matkustettaessa ilman lapsia, on ensisijainen vaihtoehto yleensä Silja. Tällä kertaa matkustimme täysin latsen ehdoilla, hyttiä myöten joka oli sisustettu Muumi-aiheisesti. Hytti oli mukavan väljä, vaikkei neliötilaa varsinaisesti paljoa ollutkaan. Lasten riemuksi hytissä oli myös TV, josta saattoi katsoa  lastenohjelmia.

P1160184

Koska omat lapsemme ovat vielä pieniä, tulee suurin osa ajasta vietettyä lasten leikkipaikassa ja niin myös tälläkin kertaa. Toinen vakioksi muodostunut asia on aamiainen, jossa suosin hieman parempaa, Ristorante Tavolàtaa. Aamiaispaikan tunnelma on huomattavasti rauhallisempi kuin perinteisessä Buffetissa, valikoima laajempi ja juomat saa oikeista laseista buffet-aamiaisen muovikuppien sijaan. Kolmas aamiaisvaihtoehtohan on parhaimpiin hyttiluokkiin sisältyvä erikoisaamiainen, jossa on buffetin lisäksi kokilta tilattavissa oleva aamiais menù.

P1160167

P1160168

P1160171

ps. Jos jotain pitäisi muuten keksiä, mikä siellä Ruotsissa oli paremin niin ilma oli hivenen lämpimämpi ja Gallerian-ostoskeskukseen oli avattu River Islandin myymälä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.