Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Let me take a #selfie

Kaupallinen yhteistyö: mobilefun

*Yhteistyössä Mobilefun*
Moi,

Kun yksin treenaava pitää blogia, voi kuvamateriaali peiliselfieiden lisäksi olla hieman hakusessa. Viimeaikoina tilanne on ollut erityisen haastava kun kamerana on toiminut ainoastaan puhelimeni mutta jollain tapaa kuvia tulee kuitenkin saada. Ja vaikka puhelimessa olevan kameran itselaukaisin ihan näppärä apuri onkin, niin se ei välttämättä ole se paras vaihtoehto. Viimeaikoina olen ilokseni päässyt käyttämään puhelimelleni optimoitua etälaukaisinta, joka kaukosäätimen tapaan ottaa klikkauksella kuvan.

kuva(37)

kuva(30)

Selfien lisäksi voi ottaa myös #belfien varsinkin kun jalassa on Freddyt

kuva(32)

Kyseessä on tosiaan pieni ”kaukosäädin”, joka bluetoothin kautta laukaisee puhelimen kameran ja nappaa kuvan. Ohjelma, jolla kuvat otetaan, täytyy tosin ladata storesta (ilmaiseksi) mutta se hyötykäyttää sekä puhelimen etu- että takakameraa. Vaikka etukameran kuvat heikompilaatuisia ovatkin, niin suurimmaksi osaksi käytän sitä sillä silloin voin tarkastella kohdennusta ja omaa asettumistani kuvaan kerralla oikeanlaiseksi. Näin vältytään täysin turhilta otoksilta, joissa kohde on kaikkea muuta kuin kuvassa.

kuva(26)

kuva(29)

kuva(31)

Kaukosäätimen lisäksi suuri ilo on ollut myös puhelimelle tarkoitetusta jalustasta, jonka voi asentaa lähes mihin vain. Tästä tarkemmat jutut löydät täältä.  Tällä kombinaatiolla olen ottanut lähestulkoon kaikki viimeaikoina blogissa esiintyneet kuvat itsestäni. Toisinaan, joudun edelleen tukeutumaan itselaukaisimeen sillä kun käsissä on tuo kaukosäädinmollukka, niin tarvitseehan sitä painaakin jollain. Esimerkiksi jonkin treeniliikkeen kuvaus ei näin onnistu mutta asukuviin tai muihin vastaaviin juttuihin se on ihan huippu.

kuva(33)

kuva(36)

Molemmat laitteista löytyvät siis MobileFunilta, josta olen lisäksi saanut nämä BT-kuulokkeet, joista kirjoitinkin täällä. Voin sanoa että treeni ilman häiritseviä piuhoja on ollut mahtavaa (näkyvät myös tuossa alimmassa kuvassa ihan käytössä).

Kaupallinen yhteistyö: mobilefun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.