Hae
My Project Is Me

Sydänystävän paremmat muffinit

Rakkaimpiaan voi, ja pitää, muistaa myös muina päivinä kuin vain virallisena ystävänpäivänä. Itseleivottu herkku onkin ihana tapa yllättää joku itselle tärkeä ja tällä reseptillä voit tehdä sen vieläpä terveellisesti.

P1160317

P1160324

Pieniä muutoksia reseptiin tällä kertaa tuli, johtuen käytettävistä olevista valmistusaineista sekä toivotusta mausta. Kaloreissa puhutaan kuitenkin edelleen noin 130:sta ja proteiinin suhde hiilihydraatteihin on hyvä.

Sydänystävän muffinit 12-15kpl

2,5dl jauhoja (sekoituksena kookosta ja kauraa)

1,5dl mansikka-valkosuklaan makuista proteiinijauhetta

2tl ruokasoodaa

2prk vauvan päärynäsosetta

250g maitorahkaa

3 valkuaista

1 kypsä banaani muussattuna

1tl vanilijasetviaa

0,5dl tuoremansikoita pilkottuna

Yhdistä kuivat aineet keskenään. Yhdistä loput aineet keskenään, lukuunottamatta mansikkaa. Lisää kuivat aineet seokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada muffinsivuokaan ja lisää mansikat taikinaan painellen. Paista 165c uunissa noin 15min (kunnes tikkuun ei tartu taikinaa kokeiltaessa). Kuorruta halutessasi  Fastin puddingilla.

P1160319

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.