Hae
My Project Is Me

Suosittele farkkuja!

Housujen ostaminen on tuskaista puuhaa. Itseasiassa housujen ostaminen taitaa olla yksi kaikista tuskaisimpia asioita mitä tiedän. Kollarit, joo; Treenipöksyt, joo; Mutta farkut.. farkut tai farkkuihin rinnastettavien housujen ostaminen ihan totaalista tuskaa! Jos ne ovat mukavat päällä (lue: eivät purista vatsanalueelta) niin ne ovat isot jostain muualta. Jos ne taas istuvat takapuolesta ilman että  pepun alle jää ylimääräisiä kangaspusseja niin ne ovat ahdistavan pienet vatsanseudulta. Molemissa tapauksissa farkut jäävät käyttämättä.

Toistaiseksi omat suosikkini ovat olleet Freddyt* (kuvassa), mitkä ovat mukavat päällä ja istuvat hyvin.  Hintansa arvoiset? Sanotaanko vaikka näin että ovat kyllä kestäneet käyttöä ja olleet paljolti käytetyt. Markkinoille on kuitenkin Freddyjen suosionhuipun jälkeen tullut lukuisia muitakin elastisia malleja enkä varmastikaan tiedä niistä kuin murto-osan. Onko siis Freddyjen voittanutta? Ilmianna oma suosikkimerkkisi ja otetaan selvää löytyykö niistä haastaja näille käyttömukavuudeltaan toistaiseksi parhaille pöksyille.

Ja jos taas ehkä kiinnostuit kuvissa näkyvästä pikkurepusta niin se on ollut kyllä näppärä laukunkorvike. Varsinkin liikkuessani yksin kolmen lapsen kanssa. Omani ostin joulunaikaan Skotlannista mutta ainakin Zalandolla vastaavanlaisia on tarjolla iso valikoima * (ja vielä edulliseen hintaan!).

6 kommenttia

 1. kata kirjoitti:

  mä tykkään dr. denimeistä ! saa eri vyötärönkorkeuksissa ja hinta n. 50e 🙂 saa ainakin carlingsista!

 2. Anni kirjoitti:

  Cubuksen perusfarkku High waist Hannah on superhyvä! Tarpeeksi korkea vyötärö, persus mahtuu ineen muttei litisty ja ihan jokapäiväisessä käytössä mulla edellinen pari kesti pari vuotta kunnes kerran keilatessa… Mutta uudet ostin, aivan superit!

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos vinkistä! Näistä olen muuten kuullut kehuja joltain muultakin mutta jostain syystä en ole koskaan testannut päälle – täytynee korjata se virhe.

 3. Nimetön kirjoitti:

  Bikbokin never denimit on parhaat! Ja hinta noin 50-60 euroa. Mulla on kolmet enkä muita pidä

  • jennie kirjoitti:

   Kiitos vinkistä! En ole ihan varma onko koskaan tullut Bikbokista mitään ostettua. Ehkä tässä olisi ne ensimmäiset?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.