Hae
My Project Is Me

Erittäin hyvä ellei täydellinen

Otsikko voisi viitata vaikka mihin, mutta nyt se viittaa viime viikkoon. Vaikkei minulla tässä vaiheessa varsinaisia liikunnallisia tavoitteita olekaan asetettuna, niin jonkinlaisena täydellisyyden haamurajana pidän neljää salitreeniä sekä naapurin kanssa sovittua kahta noin 5km mittaista kävelylenkkiä. Ja tämä siis yhden viikon aikana suoritettuna.

P1160338

Ensimmäistä kertaa aikoihin, tämä haamutavoite toteutui vaikka myönnän että yhtenä näistä päivistä kysyi kanttia siirtyä kotoa salille. Olin kuitenkin todennut väsymykseni enemmän laiskuudeksi kuin tarpeeksi levätä ja salin jälkeen olo olikin selkeästi virkeämpi. Tämä onkin meistä jokaiselle hyvä mittari kun mietitään liikkumisia: Liikunnasta pitää nimenomaan saada enemmän energiaa kuin mitä se vie.

Lähitulevaisuudessa uuden arjen asettuessa uomiinsa, asetetaan jälleen uudet haamutavoitteet ja omia liikkumisia mietitään muutoinkin uusiksi. Oman itseni lisäksi kun kotona pyörii tuossa vaiheessa vauva, taapero ja leikki-ikäinen.

P1160337

P1160345

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.