Hae
My Project Is Me

Syksy yllätti kesälomailijan

Vaikka kesästä on tänä vuonna saatu nauttia säiden puolesta poikkeuksellisen pitkään, en voi olla miettimättä että joko se nyt loppui. Tänään sääoptimismi yllättyi täysin ja joutui tyytymään osaaansa ja ostamaan päälleen lämmittävän neuleen ettei paleltuisi sovituilla lounastreffeillä. Syksy siis yllätti kesälomailijan samaan tapaan kuin lumi autoilijat aina talvisin.

Jos se syksy nyt tästä alkoi, toivon  siitäpitkää ja lämmintä, mikä hiljalleen viilenee talveksi.  Ja jos nyt tarkkoja ollaan niin talvea ei ihan välttämättä tarvitsisi tulla ollenkaan mutta näillä leveysasteilla se ei varsinaisesti taida olla mahdollisuus. Siispä ennenkuin se tulee, toivon pitkää syksyä mikä mieluusti voisi olla myös vähäsateinen. Sinänsä suoraan sadetta vastaan minulla ei  ole mitään mutta esimerkiksi kahden lapsen kanssa futiskentän laidalla seisominen on huomattavasti mukavampaa kuivalla kelillä kuin sateessa.

Kuvissa näkyvä neule löytyi tosiaan Hennesiltä edulliseen kymmenen euron hintaan omaa olotilaa lämmittämään. Sinapinkeltainen näytti olevan aika vahvoilla tämän(kin) syksyn väripaletissa kun lähdin tutkimaan uudistuksia vaatekaapppiin tulevan töihinpaluun piristämiseksi. Yrityksestä huolimatta siinä kävi kuitenkin niin että neule jäi päivän ainoaksi ostokseksi mutta onhan tässä vielä lomaa monta päivää jäljellä.

neule: HM

vaaleanpunainen paita: vanha, HM

housut: kierrätetty, Zadaa

laukku: vanha, Aleksi 13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *