Kevyemmät minipizzat
Olen aina ollut laiska kokki ja valmistan kaikista mieluiten jotain helppoa. Tällä kertaa vuorossa on vaikkapa iltapalaksi sopivat minipizzat, jotka onnistuvat varmasti jokaiselta.
Pizzojen juju on pohjassa, joka on siis munakoisosta sopivan paksuksi leikattuja siivuja. Täytteeksi voi toki lisätä lempimakujaan mutta mitään kovin tuhteja näistä ei kannata tehdä. Meidän versioissa minipizzojen reseptiikka oli seuraavanlainen
Munakoiso n. 1-2cm paksuiksi ympyröiksi leikattuna
Tomaattipyrettä
Punasipulia
Tomaattia
Rucolaa
Mozzarellaa
Lämmitä uuni 200c ja itketä samalla muankoisot. Paista uunissa ilman täytteitä n. 10minuuttia ja lisää täytteet. Paista vielä uunissa kunnes juusto on sulanut. Nauti salaatin kanssa tai ihan vain sellaisenaan.
Kiitos hyvästä ideasta! =)
Ollos hyvä 🙂
Hei! Nyt menee kyllä tämä ohje testiin. =) Munakoiso ei koskaan ole ollut mikään suosikkini, mutta näin tuo maistuu varmasti!
Mukavaa viikonloppua!
http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/
Toivottavasti tykkäsit – toki munakoison tilalla voi käyttää varmasti vaikka kesäkurpitsaa jos sen (munakoison) maku ei miellytä.