Hae
My Project Is Me

Lauantain fiilistelyä

Moi,

Tänään ollaan aikataulusta selvästi hieman jäljessä – ihan vain koska tuli nukuttua hieman tavanomaista myöhempään. Kaikki onkin sitten sen vuoksi viivästyneet – lenkki, jumpat, ruuanlaitto ja tänne kirjoitteleminen..

Tänään pääsee taas illalla hieman tuulettumaan tästä mamma-arjesta kun Savoy-teatterissa on kansainvälistä tankotaidetta Poleart-tapahtuman merkeissä. Sinne siis lähtö muutaman tunnin päästä ja vielä on kaikki ihan vaiheessa 🙂

Vaiheessa on myöskin jo pitkään odottamani perinteinen pikkujouluristeily asuineen. Olen yrittänyt katsella vähän jokapuolelta josko löytyisi joku uusi ja ihana tunetta nostattava juhlamekko mutta vielä ei ainakaan ole tärpännyt. Aikoinaan ajattelin laittavani jommankuman omistamistani mustista juhlamekoista muttei sekään idea oikein napannut. ja nytpä laitoinkin toisen niistä jopa myyntiin huuto.nettiin.

Kaivellessani tosiaan noita huuto.nettiin laittamiani vaatteita törmäsiin vanhaan tuttavuuteen – Mangon pinkkiin kotelomekkoon

Siitäpä onkin vierähtänyt jo tovi kun tätä on viimeksi käyttänyt! Voipi olla että päädyn kuitenkin tähän eikä vähiten siksi että luulin jo etten koskaan enää mahtuisi tätä käyttämään.

Ostin kyllä sattumalta myös Vilasta perinteisen pitsisen topin, jota myös harkitsen vakaasti. Joo, siis ostin mustaa vaikka juuri totesin ettei se kuulu väreihini mutta kyllä tähän pitsihässäkkään musta väri täytyy olla 🙂

Nyt jokatapauksessa täytyy alkaa toimia että ehtii vielä illan rientoihin – mukavaa launataita:)

Ihmejuttu muuten että miten osa näistä kuvista tärähtää ja osa ei vaikka kamerassa on samat asetukset.. Täytyy alkaa tutkailemaan asiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.