Hae
My Project Is Me

Onni on olla terve

Moi,

Ihan oikeasti juuri nyt olen äärettömän onnellinen ja kiitollinen siitä että kiusanani ollut vatsatauti on ohitse. Täytynee siis ylistää terveyttä, jota niin usein tulee pidettyä ihan itsestäänselvyytenä. Oikeastaan koko homma alkoi jo jouluaattona, jolloin tosin luulin että minulle on iskemässä flunssa. Tapaninpäivänä sainkin sitten jo kuulla että olenko kipeä, koska näytän siltä. Viikonloppu kuluikin sitten melkolailla sängynpohjalla maaten. Tästä seuraakin toisen itsestäänselvyyden ylistäminen; mahdollisuus liikkua. Voin nimittäin sanoa etten ole eläessäni ollut näin jumissa kuin olen nyt – kiitos siis makuuasennossa vietetyn viimeisen 48h. Tiedättehän sen yksinkertaisen selkävenytyksen, jossa maataan selällään ja rullataan jalat vatsan päältä maata kohden niin että tuloksena on jonkinmoinen kerä? jokatapauksessa minä en kaikissa jumituksissani tähän pystynyt tänään. On siis oikeasti onni olla terve ja onni pystyä liikkumaan!

unnamed_3

(taudin)voittajan on helppo hymyillä!

Ruokavaliokin näyttää tutulta ja turvalliselta pikkupaaston jälkeen. Vichy ei ehkä ihan aina kuulu päivittäisiin valintoihin. Eikä ehkä kaupan valmis kasvissosekeittokaan mutta juuri nyt en voisi kuvitellakaan syöväni mitään kiinteää ja lihapitoista.

unnamed unnamed_1

Liikkumisesta puheenollen en juuri nyt malta odottaa vuodenvaihdetta ja tammikuista paluuta salille. Tästä totaalistopista selvinneenä on minulla juuri nyt sellainen olo että tahdon, haluan ja ennenkaikkea AION tsempata vuodenvaihteesta ihan tosissaan. Ja kun unissakin käy salilla jo treenaamassa niin kyllä se sitten on sen merkki että on todellakin aika aloittaa.

Ja vaikka joulu alkaa olla jo taaksepäin jäänyttä aikaa niin vielä viimeiset joulukuvat niistä mainituista leivoksista eli jouluhalko sekä itsetehtyjä suklaita ja toffeita. IMG_1991 IMG_1994 IMG_1999 IMG_2026 IMG_2029 

 

 

2 kommenttia

  1. Salla kirjoitti:

    Nami, mikä halko 😛 Mitä siinä on sisällä?

    • jennie kirjoitti:

      Se oli namia! Sisällä mascarpone-kermavaahtosekoitus kaakaolla, suklaalla ja rusinoilla maustettuna. Ihanan kevyttä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *