Hae
My Project Is Me

Viimeisiä Viedään

On taas keskiviikko. Päivät rullaavat tällä hetkellä eteenpäin ihan hurjaa vauhtia ja tuntuu että kokoajan on sama viikonpäivä mutta vain eri viikko. Jouluun on enää vain kolmisen kuukautta jäljellä – siis reilu 12vkoa!? Voisiko sitä edes uskoa kun tälläkin hetkellä lämpötilat hivelevät parinkymmen plusasteen tietämillä. Jos sääennustuksiin (ja Suomen ilmastoon) on uskomista niin näiden säiden osalta viedään viimeisiä.

Viimeisiä viedään myös tässä blogissa. Jokainen on varmasti jo ehtinyt huomata että Fitfashionin tarina on lopussaan. Olen itse ollut osa tätä yhteisöä sen perustamisesta lähtien ja matkalla moni asia on muuttunut. Jos oikein muistan, olivat ensimmäiset postaukset suunnilleen niihin aikoihin kun sain syliini pienen tyttövauvan. Tuo tyttövauva on tänäpäivänä melko tiukkatahtoinen haaveilija, isosisko ja innokas voimistelijanalku. Niin ne asiat muuttuvat viidessä vuodessa ja siinä missä fitness oli iso trendi silloin, on se nykyään oman kehon rakastaminen ja kokonaisavaltainen hyvinvointi. Viimeisin esimerkki hyvin kärjistetysti ja kaikki mahdollisia kulmia oikoen ilmaistuna tietenkin.

Olen itsekin pehmentynyt vuosien varrella, enkä tarkoita vain ulkoisesti vatsanseutua. Oma ajatusmaailmani on pehmentynyt. Blogini on pehmentynyt ja siinä missä ennen kirjoitin viikko toisensa jälkeen treeneistäni tai vaakalukemista, voisin nykyään kirjoittaa perhe-elämästä, perhe-elämän yhdistämisestä täyspäivätyöhön ja omiin harrastuksiin, ajankäytönhallinnasta ja miksei siitäkin kuinka ihmeessä peitän ruuhkavuosien väsymyksenmerkit kasvoiltani.


Vaikka sanoin että tämän bloginkin suhteen viedään viimeisiä, en ole kuitenkaan lopettamassa. Harkitsin sitä kyllä vakavissani sillä aikani on melko usein kortilla ja olisi ollut helppo lopettaa ajatellen että se ei olisi johtunut itsestäni vaan muista tekijöistä. Tein kuitenkin toisenlaisen ratkaisun. Sen sijaan, että olisin ottanut portaalin lopettamisuutisen järkytyksenä, näin siinä mahdollisuuden. Näin mahdollisuuden muuttua ja muuttaa blogini suuntaa enemmän sen kaltaiseksi kuin elämäni tällä hetkellä on.

Blogini ei ole siis katoamassa mutta muutoksen tuulet puhaltavat vahvempina kuin koskaan. Blogini on myös kiinnitetty jo uuteen kotiinsa ja kunhan muuttoaikataulut ovat selvät, tulen siitä kyllä kertomaan. Siihen saakka päivitän kuitenkin täällä fittarin puolella, tällä tutulla nimellä mutta ehkä kuitenkin jo hiljalleen uudella tuulenvireellä.

2 kommenttia

  1. Pauliina.K kirjoitti:

    Ihanaa ettet ole lopettamassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.