Hae
My Project Is Me

5. Kuukausi takana

Moi,

Onpa jotenkin hassua kun tuntuu että viikot menee mieletöntä vauhtia, mutta sitten taas kun yritän muistella taakse jäänyttä lokakuuta kokonaisuutena, niin tuntuu että on vierähtänyt ikuisuus. Ilmeisen pitkästä aikaa siis pääsen taas kaivamaan vaa’an lisäksi esiin myös mittanauhan sekä rasvaprosenttimittarin. Oikeastaan odotan tietoa tuloksista aika innoissani, olenhan kuitenkin hankkinut lisätreeniksi tuon päivittäin tekemäni Jillianin dvd:n hieman ennen kuun puoliväliä.

Liikunnan osalta siis voinee olla tyytyväinen, vaikkakin lenkin pituus lyheni dvd:n myötä takaisin yhdeksi tunniksi. Jokusen kerran on tehty myös ylimääräisiä lenkkejä tuon päivittäisen kuuden kilometrin lisäksi. Lähes päivittäin on tullut kuitenkin edelleen tehtyä omaa lihassarjaani sekä käsissä että vatsoissa  (huomasikin muuten hyvin kolmen viikon tankotauon jälkeen että tässä hiljaisuudessa ne vatsalihakset on vahvistuneet).

Ruokavalio on pääosin pysynyt reilassa muutamia ylilyöntejä lukuunottamatta. Jostain syystä lokakuun aikana tuntui olevan jos jonkinmoista juhlaa ja kissanristiäistä joihin osallistui. Tämä tietenkin näkyi myös ruokavaliossa vaikka pääsääntöisesti laskusuhdanteessa mentiinkin koko kuukausi.

kuva: http://weheartit.com/entry/9937423

Luvut marraskuun alussa ovat siis:

Paino: 52,8 kg muutosta alkuperäiseen      -13 kg
Vyötärö: 67 cm  muutosta alkuperäiseen      -14 cm
Lantio: 79 cm  muutosta alkuperäiseen      -18 cm
rasva: 20,8 % muutosta alkuperäiseen       -10,4 prosenttiyksikköä

Viime viikkoon nähden paino putosi siis -2kg. Ehkä silloin viime maanantaina oli jotain turvotusta jäljellä TAI sitten vastaavasti eilinen tankotreeni poisti loputkin ylimääräiset nesteet tälle päivälle.

Vielä hieman läheisempi tarkastus tosiaan tuohon edellisviikkoon niin lauantaita lukuunottamatta käveltiin päivittäin ja sama tilanne oli oman lihaskunnon kanssa. Jillian tehtiin päivittäin. Yhtenä päivänä käytiin tangolla mutta jumppa jäi vastaavasti välistä. Ruokavalio pysyi kunnossa keskiviikkoa lukuunottamatta, jolloin kävimme siis pojun isomummolassa syömässä – eivät ne kalorit loppujen lopuksi tuolloinkaan varmaan paljon yli 2000kcal nousseet.
Ja tältä siis näyttää tällä hetkellä:

On hassua että lukujen varjossa olen nyt toistaiseksi parhaassa kunnossa koskaan mutta ulkoisesti en omasta mielestäni vieläkään kesän 2010 kuosissa, varsinkaan vatsasta. Erityisesti vatsanseutu tosiaan voisi olla kiinteämpi, siinä kun on ongelmaksi havaittu ”löysyys”, jonka toivon vielä saavani tässä kolmen kuukauden kotonaoloaikana pois. Edelleen käsivarret voisivat olla kiinteämmät (lihaksikkaammat) ja miljoona pientä yksityiskohtaa kaipaa hiomista mutta, paremmalta näyttää kuukausi kuukaudelta.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Mikä sun tavoitepaino on? Mun mielestä näyttäis jo siltä ettei enää tarttee laihduttaa ja painokinhan tuo on jo aika matala. 🙂

  2. jennie kirjoitti:

    Moikka Anonyymi, Ja kiitokset heti alkuun sinulle kauniista ajatuksestasi :)Jossain täällä blogin puolella jo olenkin maininnut että painollisesti olen tavoitteessani, joka alussa oli asetettu 55-kiloon. En ihan rehellisesti ole niinkään kiinnostunut enää tässä vaiheessa painosta vaan enemmän kiinteytymisestä ja, noh, vartalon muovaamisesta. Muutamat pikkujutut vielä harmittavat mieltäni. Tosin jos olet lukenut vielä näitä uudempiakin teksetjä niin tämä viikko on mennyt vähänniinkuin syödessä. Pientä takapakkia siis.. Nyt on onneksi taas motivaatiot kohdillaan lähteä jatkamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.