Hae
My Project Is Me

Säänharmaa neuletarjous

Nyt on vuorossa ihan puhtaasti rahansäästövinkki. Tai no, en nyt tiedä onko kyseessä varsinaisesti säästöä jos ei alunperin olisi moista ostosta aikonut edes tehdä. Tilasin itse siis jokin aika sitten HM:ltä itselleni aivan ihanan neuleen ja tänään huomasin että samaista ihanuutta saa klubitarjouksena tuntuvahkolla alennuksella. Alennettu hinta on 23,99€ (norm. 34,99€).

Neule mahdollistaa ihan tavallisten rintaliivien käytön ilman että olkaimet näkyvät. Tästä (tavallisten olkaimellisten rintaliivien käyttömahdollisuudesta) on ainakin itselle tullut melko tärkeä ominaisuus kolmen lapsen imettämisen jälkeen – jos tiedätte mitä tarkoitan 😉 Avoselkäiset mekot ja paidat ovat upeita, mutta eivät vain ole enää minua varten.

Kun katsoo ikkunasta ulos nyt, näkyy aika lailla erilainen maisema kuin näitä kuvia otettaessa vain muutama päivä takaperin. Maa on peittynyt, paidan sävymaailman mukaisesti, harmaan ja valkoisen eri sävyihin loskan ja lumen yhteisvaikutuksesta. En ehkä itse ollut vielä ihan valmis talveen ja jos se ei nyt ihan varsinaisesti yllättänyt niin ehkä vähän kuitenkin hämmästytti. Kaikista sääennusteista huolimatta.

Neule// HM, täällä

Housut// River Island (kierrätetty, Rekki)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *