Hae
My Project Is Me

Uusi vuosi, uudet kujeet

Moi,

Kait vielä voi kertaalleen toivottaa onnea ja menestytsä vasta alkaneelle vuodelle! Ennenkuin päästään noihin otsikon mukaisiin uusiin kujeisiin niin vielä hieman eilistä.

011de11ff6339627df24fd49ec335e6d787a5815f9

Valehtelematta ehkä maailman paras lasagne (jonne tulee myös punaviiniä, siitä pullo)


01708a31a1ed595a261e91d4b0ae6ec7f7c3f8abe0

pakastimen sokeriaarteet


IMG_2091

Ja viime Skotlannin matkalta asti oikeaa hetkeä odottaneet konvehdit

0167d9f25356410c850f323096aff3b61460950e85

Vaikka tarjolla olikin monenmoista herkkua, en minä ihan kovin paljoa päässyt niistä nauttimaan. Valitettavasti vatsatauti taitaa oikutella edelleen sillä en ole kovin paljoa pystynyt tai halunnut näinä kuluneinakaan päivinä mitään syödä. Olotila tuntuu vaihtelevan ihan hyvästä melko huonoon ja toivon todella että tämä menisi oikeasti ohi. Jos tosiaan jotain hyvää tästä kaikesta täytyy todeta niin huonontunut ruokahalu. Tämän vuoksi juuri nyt tulee syötyä toki ihan liian vähän mutta eipähän tee mieli mitään herkkujakaan. Maistoin eilen kyllä jäätelöitä (1-2rkl/jäätelö) ja yhden jokaista erilaista suklaata (yhteensä 10) ja viimeisten suklaiden kohdalla teki jo oikeasti tiukkaa. Siinä väkipakolla suklaata syödessä (minulle ihan uusi kokemus sekä samalla viimeinen vähemmän fiksu valintani) mietin että näinhän se pitäisikin olla; vain muutama herkkupala riittäisi sen järkivapaan vuoren sijaan. 

IMG_2077

Miinuspuolena tosiaan se että oikeaakaan ruokaa ei tule syötyä kunnolla ja ajatus kaikesta lihapitoisesta kammoksuttaa minua suuresti. Niinpä oma annokseni eilistä herkkulasagnea näytti tältä (ja sekin oli liikaa). Kuva ei ehkä tee oikeutta annokselle jonka olisi varmaan saanut desilitramittaan mahtumaan.

vain puolikas lautanen on täynnä

vain puolet lautasesta käytösssä

Uusiin kujeisiin taidankin tässä vaiheessa vain kaksi kuvaa, joiden parissa tullaan varmasti viettämään tulevien kuukausien aikana postaus tai parikin. ei muutakuin vielä sen viimeisen kerran menestystä vuodelle 2014!

 017a0dd32ec78e2f9c4891c56f2cb0d012abecf4c4IMG_2088

 

4 kommenttia

 1. Kati kirjoitti:

  Salikorttiko se siinä pöydällä polttelee? 🙂
  Aloitan aamuni yleensä isolla huikalla kylmää kokista suoraan pullosta (joo, ei yhtään hyvä juttu tiedän). Tänään olin jo pullo kädessä kun muistin sen 28 päivän sokerittoman ja rupes jo vähän jurppimaan mutta laskin pullon kilisti alas ja päätin purra hammasta.
  Aamupäivän olen himosiivonnu. Sellanen inspis kun iskee niin se on vaan pakko käyttää 🙂
  Kohta lenkille, tytöt polkee ja äiskä hölköttelee, kaikki saa raitista ilmaa. Vielä kun siitä lumesta ei valitettavasti ole tietoakaan ni ei pääse laskettelemaankaan. Menee se ”talvi” kai näinkin….
  Ihanaa alkanutta vuotta!

  • jennie kirjoitti:

   HYVÄ sINÄ!!!!!Tuo oli huikea aloitus uudelle vuodelle – nyt saat olla ylpeä itsestäsi 🙂

   Täällä kanssa iski joku aamupuuska ja joulukoristeet päätyivät takaisin varastoon odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Ja sitä seuraavaa käyttökertaa tosiaan odottelee myös tuo kortti.

 2. Kaisu kirjoitti:

  Pikaista paranemista!!! Salikortti? Yes!! Nyt mä saan sulta hyviä vinkkejä 😉

  • jennie kirjoitti:

   Tänään tosiaan olo oli jo onneksi senverta hyvä että pääsi kortin korkkamaan 🙂 Vinkkejä saat kyllä odotella hetkenaikaa vielä.. T: Toope-salilta, jösses:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.