Hae
My Project Is Me

Pikakatsaus Blog Awardseihin 2016

Eilen oli se ilta, kun huomaa ettei bloggaajana olekaan aivan yksin vaan meitä on muitakin. Ruudun tällä puolella homma voi olla joskus yksinäisenoloista mutta kerran vuodessa The Blog Awards Finland-tapahtuma kerää yhteen alan suurimmat nimet upeista muotibloggaajista aina tubettajiin. Tänä vuonna ulkopuolella oli jopa faneja odottamassa idoliensa saapumista, mikä minusta oli vähintäänkin herttaista. Tämä muistutti taas siitä, kuinka iso vaikuttaja yksittäinen bloggaaja/vloggaaja voi oikeasti olla.

mekko_1

Vaikka juhlat ovat upeat ja tarjoilu vähintäänkin kohdillaan niin omalla kohdalla parhautta ovat blogikollegat, joita tapaa aivan liian harvoin. Samalla tämä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua uusiin kanssabloggaajiin, joita meillekin tänne Fitfashionille on viimeisen vuoden aikana tullut. Alla jo pidempiaikaiset tutut Aku ja Anna.

img_7269

Ja jottei tärkein unohtuisi niin saimmehan me Fitfashionille yhden palkinnonkin kun Eevin Minifitness valittiin vuoden sporttiblogiksi. HYVÄ EEVI!! Muut voittajat voit käydä katsomassa The blog Awards Finlandin sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.