Hae
My Project Is Me

Jännittäviä aikoja

Moi,

Yhden päivän pystyin (?) pitämään teitä jännityksessä mutta ei, meillä ei ole vielä vauvaa. Yksinkertiasesti en ole pystynyt käydä blogin puolella koska meillä ei juuri nyt ole lainkaan nettiyhteyttä. Tämä onkin siis ensimmäinen testaus myös siitä miten osaan ilmoittaa olemassaolostani puhelimen kautta.

Asiaa ei helpota myöskän se että muuton aikana hävisi kannettavan laturi jja muuuutama muu oleellinen piuha.. Eiköhän ne jostain saada esiin kunhan tavarat löytävät paikkansa.

Maanantai meni muuttaessa, eilinen vanhaa asuntoa siivotessa ja sama jatkuu vielä tänään ja huomenna. On asioita joita ei pitäisi sanoa ääneen (ja tämä on varmasti yksii niistä) mutta onpas meillä ollut pölyistä kaappien peränurkissa ja kaikenmoista pikkujälkeä seinissä. Ja niinkuin luulin että elimme puhtaasti..

Yhtäkaikki, yritän palata eloon mahdollisimman pian. Ja anteeksi typot, joita varmasti tässä tekstissä on enenmmän kuin tarpeeksi

3 kommenttia

 1. Tuulia kirjoitti:

  Hei!

  Jännittävät ajat siellä tosiaan…! .)

  Oletko miettinyt etukäteen synnytyksen jälkeistä aikaa liikunnan ja ravitsemuksen osalta? Tai miten sulla homma meni edellisen raskauden/synnytyksen jälkeen? Eli mahdollisen imetyksen aiheuttamat muutokset (siis liikuntatottumuksiin ja ruokailuihin, vai aiheuttaako se niitä edes?), kehon palautuminen raskaudesta ja synnytyksestä jne. Kiinnostaisi todella paljon kuulla, koska itselläni sama tilanne edessä, vauva tulossa alkukesästä. 🙂
  Kiitos muuten tästä motivoivasta blogistasi ja onnea H-hetkeen! 🙂

 2. LOVE kirjoitti:

  ZEMPPIII ja onnea muuttoon :):):):)

 3. veera kirjoitti:

  No nyt olet kyllä varmasti jo kahdessa osassa. Meinaatko kirjoittaa synnytyskertomuksen sitten tänne blogin puolelle? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.