Hae
My Project Is Me

Pikaruokaa superkiireiselle

Tämä ruoka maistuu oikeasti paljon paremmalta kuin miltä se näyttää. Ja miksipä ei maistuisi kun raaka-aineet ovat rapea kiinankaali sekä broileri. Superkiireinen saa näistä kahdesta ainesosasta, sekä pienestä määrästä mausteita, aikaan jotain melko herkullista.

IMG_3755

Nopein broilerikeitto

1/2 grillattua broileria

350g Kiinankaalta

2tl currya

tilkka öljyä

1l kasvis/kanalientä

Perkaa broileri luista ja pilko kiinankaali suikaleiksi, lukuunottamatta kovaa kantaa. Kuumenna öljy kattilassa ja sekoita siihen curry. Lisää broilerinpalat ja kiinankaali. Lisää liemi (tai liemikuutio ja vesi) ja keitä noin vartti tai kunnes liemikuutio on lionnut veteen.

IMG_3756

IMG_6334

Grillatun broilerin sijaan keittoon voi toki käyttää myös fileesuikaleita mutta nämä grillatut versiot hajoavat keitttoon mukavasti. Resepti on aikanaan bongattu jo edesmeenneen KG-lehden sivuilta ja jotenkin tällalailla se meni.

2 kommenttia

  1. mirjam kirjoitti:

    Kiitos vinkistä! Täytyypä tehdä. Tiistaina alkaa taas terveellisempi elämä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.