Hae
My Project Is Me

Treenieuforiassa

Elän tällä hetkellä totaalisessa treenieuforiassa. Mieleni tekisi kannustaa ihan jokaista liikkumaan. Mieleni tekisi suitsuttaa kaduilla ja kylillä kuinka treeni saa oman olon tuntumaan hyvältä. Kuinka kaikki vastoinkäymisetkin voi voittaa kun vaan lähtee liikkeelle. Itsellä on niin hyvä olo että mieleni tekisi treenata aamulla ja illalla sekä ehkä vähän vielä siinä välissä.

Vaikka liikkeestä tulee hyvä olo niin liika on kuitenkin liikaa eikä lisäliikunta enää teekään hyvää, vaan enemmän pahaa. Todellisuudessa, en toennäköisesti edes jaksaisi lisätreenejä saati että minulla olisi niihin aikaa. Tätä uuden suhteen alkuhuumaa ei kestä kuitenkaan ikuisesti ja sinänsä se tahto ja energia kannattaa hyödyntää niin hyvin kuin mahdollista eikä itseään kannata pidätellä. Ja tässä tapauksessa se tosiaan tarkoittaa minulle sitä että silloin kun treenataan, treenataan kunnolla.

Alkuun vielä palatakseni niin silläkin uhalla että ärsytän jotakuta, haluan sanoa että lähde liikkeelle. Kävele, tanssi, nostele painoja tai vaikka keilaa mutta lähde liikkeelle. Liikettä on monenlaista ja jos et ihan vielä tiedä mistä tykkäät, kokeile. Minä väitän että liikunta sopii jokaiselle, pitää vain löytää se mistä nauttii milloinkin.

4 kommenttia

 1. Anu kirjoitti:

  Tuo on niin mahtava tunne! Nyt olisi muuten kiva taas saada raporttia ns. tuloksista, onko kehon koostumuksessa tapahtunut muutosta, senttejä lähtenyt tms. 🙂

  • jennie kirjoitti:

   Tiedätkös, mielessä on ollut että tekisin pitkästä aikaa jonkinmoisen raportin siitä missä mennään kroppaprojektin suhteen. Ihan vielä ei kuitenkaan ole ehkä tapahtunut niin paljoa, että se olisi raportoimisen arvoista. Senkään (etenemättömyys) myöntäminen ei välttämättä olisi kuitenkaan paha asia sekään…

 2. ulla kirjoitti:

  Kuulosti hyvälle sun kirjoitus ! 🙂
  niin moni harmi ja asia on helpompi sietää ja ratkaista kun tekee kunnon treenin !

  Todellakin monelle voisi sano : ” lähde liikkeelle ! ” Kaikki ei usko sitä miten moneen asiaa ja vaivaan liikunta auttaa.
  Näin keväällä pelkkä reipas kävely heräävässä luonnossa on uskomaton laturi !

  Ja pakko sanoa, että kyllä huomaa sun kropassa jo muutosta 😉 ….. treeni pureee.

  • jennie kirjoitti:

   urheilu todellakin on niin parasta mitä itselleen voi tehdä, ja kelpo investointi myös tulevaisuuteen. Ja varmaan arvaatkin etten voisi olla kanssasi enemmän samaa mieltä tuosta raittiin ulkoilman vaikutuksesta. Olenkohan trapeeksi paljon sitä ehtinyt hehkuttamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.