Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Parempia tuloksia PT:n kanssa? +PT-tarjous

Kaupallinen yhteistyö: PTEK

Sisältää yhteistyötä PTEK:n kanssa

Moi,
Aloitetaan tämä postaus kysymyksellä: Kuinka moni teistä on koskaan harkinnut PT:n hankkimista? Minä ainakin olen useampaankin otteeseen, mutten ihan vielä ole sitä silti tehnyt. Olen nyt kuitenkin päässyt askeleen lähemmäs tätä(kin) tavoitetta ja kokenut minkälaista konkreettista hyötyä PT:n hankkimisesta voi olla ja palauttanut ajatuksen vakavasti harkintaan.

PT_onnistuminen

Minulle tosiaan tarjoutui blogini kautta saada koetunti Vantaalaisen personal trainerin, Eveliina Kallion kanssa. Kallion oman sydämen on viime vuosina vienyt Crossfit-harjoittelu, jonka pohjalta omakin koetuntini toteutettiin. Koska tiedän, että teidän lukijoiden joukosta löytyy myös minua pidemmän aikaa seuranneita niin joku saattaa muistaa, että olen myös aiemmin tehnyt treenin yhdessä PT:n kanssa ja ihmettelee nyt, miten mainitsen tämän olevan ensimmäinen laatuaan. On totta, että kun aloin kuntosalilla käymään niin saliopastuksen minulle piti salilla toimiva PT. Tämä ei kuitenkaan ollut varsinainen treeni, vaan jokainen laite käytiin läpi ja oikea suoritustekniikka tarkastettiin. Kallion kanssa tilanne oli toinen ja hänen tehtävänsä oli pitää minulle yksityisvalmentajana tunti, jossa voisin ylittää itseni ja omat odotukseni.

PT_2

Koska lajina Crossfit ei ole minulle millään tapaa tuttu niin odotin hieman kauhunsekaisin tuntein mitä tuleman pitää. Tietynlaista pelkotilaa ei yhtään vähentänyt myöskään se että en ollut tehnyt juurikaan mitään sykettä nostattavaa treeniä viimeiseen kolmeen kuukauteen. Kallio kuitenkin vakuutti, että treenit tehdään oman kuntotasoni mukaan – ja siitä se sitten lähti.

Tässä vaiheessa alkoi jo olla rankkaa

Varsinaisen treenin, liikkeineen voisin käydä vielä kanssanne erikseen läpi mutta tässä vaiheessa tyydyn vain sanomaan että Kallio teki sen minkä lupasi, minä ylitin itseni. Voin sanoa että elämäni ehkä pisimmät ja rankimmat minuutit tuli vietettyä PT:n valvovan silmän alla ja siinä missä itse olisin varmasti luovuttanut jo moneen kertaan, pakotti joku muu minut jatkamaan vielä ne viimeiset toistot. Olen taas saanut muistutuksen siitä, mitä kovaa treenaaminen oikeasti tarkoittaa: Se tarkoittaa sitä että luullessasi ettet saa nostettua tankoa maasta enää yhtään kertaa, niin manattuasi asiaa hetken aikaa ääneen, sinä sen sieltä vielä nostat. Kahdesti.

PT_5

PT_4

Vaikka treenipäivä itsessään oli kova (ja jälkeenpäin kiva vaikkei sillä hetkellä siltä tuntunutkaan) niin parasta antia on ehkä kuitenkin ollut treenin antama buusti omaan asenteeseen. Vaikka treeni erosikin omasta saliohjelmastani täysin, sain sellaista voimaa ja uskoa omaan tekemiseeni, että olen taas pystynyt tarttumaan pelotta isompaan rautaan. Olen saanut taas muistutuksen siitä, miltä niiden viimeisten toistojen kuuluukin tuntua. Ihmisen (ja minun erityisesti) ollessa mukavuudenhaluinen, alkaa oma treeniteho jossain vaaihessa aina siirtymään kohti mukavuusaluetta. Tässä vaiheessa, tai mielellään tietysti jo ennen sitä, olisi hyvä saada samanlainen motivaatiobuusti ja juuri tästä syystä uskon että PT:n hankkiminen kannattaa. Vaikka kuinka olisi ihanaa saada treenata vaikka joka treeni oman valmentajan kanssa, ei monillakaan meistä ole siihen mahdollisuutta. Tämän yhden kerran perusteella uskon kuitenkin että esimerkiksi kahden viikon välein tapahtuva harjoittelu olisi ihan unelmaa. Tai vaikka edes kerran kuussa.

Jos siis innostuit ja haluat ehkä kokea itsekin minkälaisia positiivisia vaikutuksia PT:n kanssa harjoitteleminen voisi tuoda sinulle niin Kallio tarjoaa tutumistreenin nyt huippuhintaan 20€. Tutusumistreeni sisältää treenin sekä tarve- ja tavoitekartoituksen. Kallion omaan treenihistoriaan ja palveluihin voit tutustua hänen nettisivuillaan, josta voit myös tilata tuon huippuedullisen tutustumistreenin. Tuon erityisedun saatte käyttöönne kun mainitsette että olette blogini lukija.

PT_onnistuminen 2

PT_1

Sisältää yhteistyötä PTEK:n kanssa

Kaupallinen yhteistyö: PTEK

2 kommenttia

 1. Heidi S. kirjoitti:

  Harkinnassa on ollut enemmän kuin kerran PT:n hankkiminen.
  Liikunta on itselläni niin mukavuusalueella tapahtuvaa kuin olla vaan voi.
  Hirmuisen vaikeaa on kuitenkin määritellä, että millaisen PT:n sitä oikeasti sitten haluaisi.
  Ihana mahdollisuus teille pääkaupunkiseudulla asuville kokeilla,
  toimiiko tyyli ja kemiat. Ne kuitenkin näyttelevät aika isoa osaa valinnassa.
  Kuulosti kyllä hyvältä hikiseltä nuo treenisi yhdessaä PT:n kanssa 🙂

  Hyvää tätä vuotta!

  • jennie kirjoitti:

   Se on kyllä tämän ruuhka-Suomen etu että valinnanvaraa löytyy. Pidempiaikaisessa yhteistyössä henkilökemioilla on varmasti vielä enemmän merkitystä kuin yksittäisellä kerralla, joka toki kertoo jo paljon. Hikiset treenit ne olivatkin ja siitä tosiaan tarkka raportti joku toinen kerta niin voi lähteä itsekin kokeilemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.