Hae
My Project Is Me

Insanity

Ja oikeammin Insanity Workout -tähän törmäsin taas torstaina puolivahingossa työpaikalla. Kyseessä on siis kotona tehtävä harjoittelu dvd, joka ei minun käsityksen mukaisesti vaadi minkäänlaisten lisävälineiden (siis erilliset painot tms.) hankkimista ja lupaa kaikenlisäksi kahden kuukauden aikana mielettömiä tuloksia.

Kuva täältä

Sikäli kuin olen ymmärtänyt oikein, on kyseessä siis kahden kuukauden treenihaaste. Tämän rupeaman aikana harjoitellaan kuudesti viikossa korkeatehoisesti ja tulosta syntyy. Tästä päästäänkin seuraavaan ajatukseeni sopivasti, saisinko saman tuloksen aikaan itsenäisestikin? Kyllähän varmasti mikä tahansa rankka harjoittelumuoto tuo tulosta – erillinen kysymys onkin sitten saako tätä itse itsestään irti.

Kuvittelin että olisin tässä ehtinyt tutustua tuohon harjoittelumuotoon hieman tarkemmin mutta kuten vapaapäivinä, ei lomallakaan tunnu olevan sen enempää aikaa. En siis nyt tässä vaiheessa psyty tämän tarkemmin ehkä harjoittelumuodosta kertomaan mutta löytyykö sieltä lukijoiden joukosta joku, joka olisi tätä kokeillut? Tai jossei itse ole kokeillut niin tunteeko jonkun kokeilleen?

Itse olen tästä kuullut pelkkää hyvää jos nyt hyväksi kommentiksi voi ymmärtää lauseen ”En kyllä suoisttele kenellekään elävälle olennolle”. Ihan juuri tällä hetkellähän tämä dvd ei minua kosketa mutta tulevaisuutta jo mietin. Miten muutoinkin tällä hetkellä minusta tuntuu että näitä toinen toistaan rankempia harjoittellutapoja ja treenivinkkejä löytyy joka paikasta kun kaikkialla ohjeistetaan ottamaan rennommin. Kait se on vain niin että ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella – sykysyllä sitten. Ja jotta pääasia ei unohdu, mikäli kokemuksia joltakulta löytyy niin saa kertoa.

Kuva täältä

 

6 kommenttia

 1. Eve kirjoitti:

  toi on tosiaan ihan helvetillistä treeniä, itse en missään vaiheessa tehnyt tota sen varsinaisen ohjelman mukaan sitä kahta kuukautta, vaan tein noita treenejä jonkun 2-4krt viikossa kun alotin oman kuntoprojektini joskus viime keväällä. siinä sivussa sitten juoksin pari kertaa viikossa, ja niiden yhdistelmällä kyllä katos 10kg kolmessa kuukaudessa. toki ruokavalion muutokset mukana.mut siis joo, ihan törkeen rankkaa treeniä, Shaun T on ruudunkin takaa älyttömän motivoiva ohjaaja ja hiki valuu oikeen ohimoilta jo alkulämmön jälkeen 😀 voin kyllä suositella kaikille, jotka tykkää vähän rankemmasta treenistä.

 2. Anonymous kirjoitti:

  Toinen vastaavanlainen on P90X, mutta siinä on käytössä painot ja leuanvetotanko. Oon tehnyt salilla siitä joitain hyviä reisilihasliikkeitä, ja kyllä porukka tuijottaa, kun teen frog-hyppyjä eestaas 😀

 3. annu kirjoitti:

  ooh, hard core treeniä!! olisi kyllä mielenkiintoista hommata ja testata! 🙂

 4. Anonymous kirjoitti:

  En ole kokeillut Insanitya, mutta se vaikuttaa hyvin samantyyppiseltä hommalta, kun BodyRock.TV eli nykyinen DailyHIIT. Ja siis jos et ole kuullut moisista aikaisemmin, voin selostaa hieman taustoja mainitsemistani sivustoista:Eli BodyRock.TV on (oli) nettisivusto, jonne ilmestyi päivittäin uusi video, jonka tahdissa voi jumpata hikipisarat lentäen ihan ilmatteeksi. Tämä sivusto oli siis pariskunnan ylläpitämä: kameran takana mies Freddy ja jumppailemassa vaimoke Zuzanna. Videot on kuvattu hieman provokatiivisista kuvakulmista ja näin ollen jakaneet hieman mielipiteitä. Itseäni tuo ei ole koskaan haitannut ja videot ovat erittäin tehokkaita ja motivoivia, koska tuo Zuzka kroppansa puolesta toimi erittäin hyvin inspiraationlähteenä. Varsinkin, kun katsojille on vakuutettu ettei nainen treenaa millään muulla tavoin kuin kuntoilemalla sen 12-20minuuttia per päivä, juuri saman minkä videoissakin näkee. Youtubesta löytää vielä näitä tämän ajanjakson videoita, kunhan etsiskelee. Tässä linkki vaikkapa yhteen niistä:http://www.youtube.com/watch?v=GDAPnajWq-0Sivusto eli ja kukoisti, kunnes kävi niin, että pariskunta erosi. Zuzana pyyhkiytyi tai pyyhittiin ulos ruudusta ja uudet naamat tuli kuvioihin. Freddyn veli Sean ja vanha bodyrokkaaja Lisa alkoivat vetää treenejä. Tästä seurasi vähän kaikennäköistä draamaa ja sivusto otti ehkä vähän hittiä, kun katsojat oli kiintyneet Zuzkaan ja muutosvastarinta oli melko kova. Tästä kuitenkin selvittiin ja sivusto pääsi jatkamaan. Treenivalikoima laajeni ja sivusto kehittyi. Tämä BodyRock sivusto on edelleen olemassa ja selailemalla postauksia taaksepäin, löytää vaikka kuinka paljon treenivideoita sadepäivien varalle. Suosittelen lämpimästä Sandbagin ja Timerin hankkimista!! Tässä linkki sivuille:http://www.bodyrock.tvJa tarina jatkuu. Nuo sivut on kuitenkin nukkumassa ja uusi era on alkanut, The DailyHiit! Homma pyörii samalla tavoin kuin ennenkin, mutta vaan uuden sivuston turvin. Tässä linkki näille sivuille:http://www.dailyhiit.comJa jotta homma ei menisi liian yksinkertaiseksi, palataan vielä ”edesmenneeseen” Zuzannaan. Muutaman kuukauden ”haavojen nuolemisen” jälkeen typykkä päätti alottaa uudelleen treenien vetämisen ja ilahduttaa fanejaan palaamalla sorvin ääreen. Hän kulkee nyt nimellä Zuzka Light ja vetää ZWOW treenejä. Hänestä joku kommentoija joskus sinulle mainitsikin jonkun postauksen kommenteissa. Tässä linkki hänen sivuilleen:http://zuzkalight.comJa YouTube kanava:http://www.youtube.com/user/ZuzkaLightToivottavasti näistä vinkeistä on jotain iloa siihen kun sitten on sen aika hikoilla taas olohuoneesta! Hyvä puoli näissä on ainakain se, että Insanity maksaa, nämä eivät maksa mitään ja pyörivät 365 päivää vuodessa… eli huomattavasti kauemmin kuin insanity!Ja jos kiinnostuit, niin kannattaa vielä tsekata bodyrockin… äsh, tai siis dailyHiit:in facebook sivustot. Sinne ne päivittelee kaikennäköstä dietti-infoa ynnä muuta nippeliä.Kuntoilun iloa 😉

  • Anonymous kirjoitti:

   Insanity ei maksa Pirate Bayssa mitään, mutta jokainen voi miettiä kohdallaan moraalista puolta. Ihan vaan vinkkinä, että sieltäkin löytyy.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Olen kokeillut parin viikon ajan insanity treeniä ja on ollut toimiva treeni..muutaman viikon päästä huomasin, että kunto oli parantunut jo huomattavasti esim. jaksoin tehdä punnerruksia paljon enemmän kuin alussa ja siinä sivussa muutama kilokin kadonnut..treeni on mielestäni rankka mutta tehokas..itse tykkään todella paljon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.