Hae
My Project Is Me
Kaupallinen yhteistyö

Operaatio: Surulliset tissit

Kaupallinen yhteistyö: Just For You

Kun viimeksi luonnehdin rintojani, luonnehdin niitä surullisiksi. Kolmen lapsen imetys on tehnyt tehtävänsä mitä rintojen kokoon, muotoon ja muuhun tulee. Katso nyt vaikka blogissani esiintyvää profiilikuvaa niin ymmärrät ehkä mitä tarkoitan. 

Hoikistumiseni myötä on syntynyt lieveilmiönä uudenlainen kiinnostus pukeutumista kohtaan ja sitähän sanotaan että kaikki alkaa alusvaatteista. Tein aikanaan päätöksen että joskus vielä astelen ammattitaitoisen osaajan käsiin ja hankin oikeasti minulle sopivat rintaliivit. Nyt, lähes 35-vuotiaana tiedän ensimmäistä kertaa millaisia ja minkä kokoisia rintaliivejä minun tulisi käyttää.

Just For You – alusvaatteiden salattu helmi

Tikkurilassa sijaitseva Just For You– alusvaateliike on paljon enemmän kuin pelkkä kauppa. Se on myös johtavien laatumerkkien maahantuoja sekä tukkukliike monille tunnetuille toimijoille kuten Stockmann ja Funky Lady. Just For You:n liikkeestä löydät  muunmuassa Aubaden, Calidan ja Primadonnan kaltaiset laatumerkit. Ja jos jotain mallia ei myymälässä ole, se saadaan sinne tilattua vaikka kyseistä mallia ei olisi koko Suomessa. Aikamoinen helmi Vantaan Tikkurilassa, mistä en edes paikallisena ole ennen tätä tiennyt.

10cm liian suuri ympärysmitta ja väärä kuppikoko

Tähän saakka, olen käyttänyt ties minkä merkkisiä liivejä, aina Cubuksesta H&M:mään, sattuu. Viime aikoina olen suosinut vieläpä sellaisia liivejä, joiden kokoluokitus on ilmoitettu vain olevan M tai L,  kuten tavanomaisissa vaatteissa. Jos joskus on käynytkin niin että olisin katsonut ns. liivimitoitusta niin joku 85-90B on ollut se, mitä olen hyllystä mukaan sovitukseen ottanut. Olen ollut totaalisen väärässä. 

Astuessani sisään Just For You:n alusvaatemyymälään, sain heti ensimmäisenä ystävällisen tervetulotoivotuksen hymyn kera. Pienen alkukeskustelun jälkeen, ammattitaitoinen myyjä kulki kanssani sovituskoppiin ja mittasi että liivikokoni tulee olla ympärysmitaltaan 75cm. Olen siis käyttänyt ainakin 10cm liian suurta liivikokoa!

Tässä vaiheessa mieleeni tulvahti vuosien takaa hyvän ystäväni ja tyylitaiturin sanat kun hän kertoi että käytän pukeutuessani liian suurta vaatekokoa. Sama on toistunut siis rintaliivien suhteen.

Kuppikokokaan ei ollut osunut ihan kohdilleen ja B:n sijaan totesimme myyjän kanssa C:n minulle oikeaksi. Täytyy kuitenkin huomioida että merkkikohtaisia eroja voi esiintyä, eli sovittaminen on tärkeää jokaisella ostokerralla.

Tukea ja turvaa

Luulisi että 10cm tiukemmat liivit olisivat tuntuneet ahdistavilta mutta ei, ne tuntuvat tukevilta. Surullisista tisseistä ei ollut tietoakaan kun sovitin päälleni mitä erilaisimpia ja kauniimpia liivimalleja, mitkä tukivat rintojani oikeista paikoista ja oikealla tavalla. Myönnän että hieman ihastuin näihin yhteistyössä Victor&Rolfin kanssa suunniteltuihin pinkkeihin pitsiunelmiin mutta ne jäivät kuitenkin liikkeeseen.

Tällä kertaa käytännön tarpeet menivät edelle ja valitsin hyvät arkiliivit niiden kulahtaneiden ja täysin tukemattomien mallien tilalle, mitä minulla on kaapissani tähän saakka ollut. Kiitos Just For You:n, ovat surulliset tissit nyt historiaa.

Käytätkö sinä oikeaa liivikokoa? Oletko huomannut eroa markettiliivien ja laatumerkkien välillä?

Kaupallinen yhteistyö: Just For You

Yksi kommentti

  1. Ulla kirjoitti:

    Marketista en ole ostanut liivejä varmaan kymmeneen vuoteen. Kun panostaa muutamiin laadukkaisiin ja hyvin istuviin liiveihin niin ne kestävät ihan eri tavalla käyttökertojakin, kuin huono markettiliivi. Minulla kävi koon kanssa aikoinaan samalla tavalla. Olin aina ostanut kokoa C85 ja yhtäkkiä kokoni olikin D75, kun asiantuntevan myyjän kanssa mittasimme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.