Hae
My Project Is Me

Mietinpä vaan

.. Että miten herkullisen makuista ihan tavallinen ruoka voikaan olla. Vaikka aina välillä kehunkin kuinka taivaallisen hyvälle irttarit saattavat maistua niin kyllä se hohto niistäkin katoaa kun tarpeeksi usein syö. Ja ihan sama se on kaiken muunkin kohdalla. Vaihtelu virkistää aina

.. Että miten ihmeessä saatoinkaan ennen syödä viisi päivää peräkkäin samaa ruokaa. Tämä ei edes ollut mitenkään ennenkuulumatonta. Myönnän kyllä että viidentenä päivänä sama lounas jo vähän tökki mutta menetteli kuitenkin. Luojan kiitos lapset toivat mukanaan pakollista monipuolisuutta ateriavalintoihin.

.. Että miten ihmeessä sain ennen kulutettua kilon rahkaa päivässä? Rahkaa meni aamulla, välipaloilla ja vielä illallakin. Ei tietenkään aina ja jokapäivä mutta aika usein. Syön kyllä edelleenkin rahkaa ja pidän siitä mutta päiväannos on korkeintaan 250g tai joskus laiskuuksissani tuplat kun en muuta muka jaksa tehdä.

.. Että kuinka hyvälle tuulelle treeni voikaan ihmisen saada. Olen nyt käynyt kaksi päivää peräkkäin salilla (siis hyvällä matkalla kohti täydellistä treeniviikkoa) ja mietiskelin jälleen kerran siellä tänään ollessani että kuinka mukavaa onkaan vain keskittyä siihen omaan tekemiseen.

.. Että jos se treenaaminen oikeasti on noin mukavaa puuhaa niin kyllä ensi viikosta alkaen voi taas ihan hyvin alkaa tsempata itsensä sängystä ylös ennen kukonlaulua ja pinkaista salin kautta töihin. (Kirjoitan tämän vain tähän vähän niinkuin muistuttamaan itseäni kun se torkuttaminen tuntuisi aamuheräämistä houkuttelevammalta vaihtoehdolta).

Että sellaista vain mietin tänään. Ihanniinkuin sitäkin että kuinka hienosti lasten ensimmäinen päiväkotipäivä sujui. Näissä tunnelmissa on hienoa toivottaa elokuu tervetulleeksi.

 

2 kommenttia

  1. Eea kirjoitti:

    Miten syöt yleensä rahkan, vai käytätkö maustettuja versioita?
    Ja samaa mieltä, kyllä pienen irtioton jälkeen taas maistuu kunnon ruoka 🙂

    • jennie kirjoitti:

      Maustamatonta rahkaa syön koska en oikeastaan välitä näistä valmiiksi maustetuista versioista. Erilaiset mehukeitot lienevät se helpoin ja yleisin tapa tuoda makua mutta se lisäksi/sijaan käytän myös marjoja tai hedelmiä. Tämä siis perussettinä mutta toki on kausia kun sekaan sekoittuu kookosöljyä (rakastan jostain syystä sitä kohmeista kokkaremaisuutta mikä syntyy kun sula öljy ja kylmä rahka sekoittuvat), pähkinöitä/myslejä tai lesitiiniä ja joskus jopa hunajaa. Yksi salainen ainesosani on etnisestä kaupasta ostettu kookosesanssi, jota toisinaan käytän ja sitten saatan syödä rahkan vain sellaisenaan. Hyvä kombo on muuten myös mustikat ja tuore minttu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.