Hae
My Project Is Me

Viime hetken veikkaukset

Moi,

Tänään ihan rehellisesti kirjoitan vain ja ainoastaan raskaudesta. Tämä siis varoituksena niille, jotka eivät ole asiasta niinkään kiinnostuneita. Tänään on vielä mahdollisuus kokeilla arpaonneaan ja veikata uuden tulokkaan sukupuolta sillä huomenna tähän aikaan tieto tulevasta on toivottavasti olemassa. Varmaa faktaahan tämä ultrailu ei tietenkään anna mutta suuremmat todennäköisyydet kuin pelkät myytit ja uskomukset.

Edelliskierroksen raskaus sujui pääsääntöisesti oireetta. Pahoinvointia ei ollut eikä mitään erityistä turvotteluakaan. Pystyin liikkumaan hyvin loppuun saakka vaikka paino ihan oman käytöksen perusteella nousikin melkoisesti. Ainoat oireet tai raskauteen viittaavat kummallisuudet olivat haluni juoda tuoremehuja päivittäin sekä ufo-karkit. Ufokarkkien himo alkuraskaudessa oli aivan valtava ja sain niistä varmaan jonkinasteisen yliannostuksen. Sen koommin ne eivät nimittäin ole maistuneet yhtä hyviltä vaikka yksiä lempikarkeistani ovat aina olleet. Mitkään hajut tai maut eivät ällöttäneet mutta maitorahka ei jostain syystä tuolloinkaan uponnut lainkaan. Niin, ja juomani kahvi oli koko raskauden ajan pikakahvia, ei missään nimessä suodatinkahvia. Vatsa kasvoi suoraan eteen, kuten pojosta usein väitetään kasvavan. Ja poikahan sieltä tuli.

Tässä raskausviikot vastannevat jokseenkin nykyviikkoja eli kuva joulukuun alusta 2010

Sitten tämä nykytilanne. Haluaisin sanoa että kaikki maailman raskausoireet ovat olleet olemassa tai ainakin pahoinvointi, joka onneksi on nyt kokonaan ohi. Erityisiä himoja tai ruokahaluja ei ole ollut mutta kuvotuksia senkin edestä. Kahvi, sienet ja maitorahka aiheuttivat alussa aikamoista kuvotusta mutta nyt niistäkin on jo selvitty. Ehkä olen syönyt hieman tavanomaista enemmän makeaa mutten ole erityisemmin mielestäni sitä kuitenkaan himoinnut (kukapa meistä ei joulunaikaan söisi suklaata ja muuta ”pientä”). Itsestä tuntuu että kasvua on tapahtunut hieman jokasuunnassa vaikka kait se vatsa eilisten kuvien perusteella silti enemmän eteenpäin kasvaa. Olisiko vatsa kuitenkin hieman pienempi kuin viimeksi?

Tämä kuva eilisaamulta

19 kommenttia

 1. ~LOVE~ kirjoitti:

  oiskohan sitten tytsä??:)

 2. EmAn kirjoitti:

  Jostain kumman syystä näitä sinun raskausjuttujasi on ihan mielenkiintoista käydä lukemassa, vaikka yleensä en jaksa kuunnella kenenkään raskausjuttuja ja vielä vähemmän vauvajuttuja. :DEnnustan ja toivon, että tyttö tulee.Viimeaikoina kaikille on tullut ihan liikaa poikia.

 3. Sanna kirjoitti:

  Tyttö veikkaus täältäkin 🙂

 4. Kiiperi kirjoitti:

  Tytön kannalla mieki oon. Mulla on nyt hirviä himo tuoremehuun ja sitä ei edellisisä raskauksisa ole ollu.

 5. nanea_ kirjoitti:

  Uskallan veikata että tyttö tulee 🙂 pahoinvointi, jota et edellisessa raskaudessa kertomasi mukaan kokenut, paljastanee sen (:

 6. Tea kirjoitti:

  Mie en lähtis veikkailemaan mitään… koska olen itse voinut ihan hurjan pahoin molempien raskauksien aikana (toisen aikana vielä enemmän kun ensimmäisen)… ja molemmat raskausvatsat on levinnyt joka puolelle, ei pelkästään eteen… Ja kappas, kappas, meillä on kaksi poikaa! 😉 Eli mie en luota enää mihinkään uskomuksiin tässä asiassa… 😀

 7. Madde kirjoitti:

  Mä luulen, et poika 🙂 Sil itselläni kolmannen raskauden aikana oireet on ollut aivan erilaisia kuin aiemmista, mutta silti täältäkin on se poika tulossa, hahaa..

 8. Anonymous kirjoitti:

  Hei ihan mielenkiinnosta kyselisin sellaista, että kuinkas kauan raskausaikana saa niitä vatsoja treenailla? Eikö se ole kiellettyä tai jotain?

  • jennie kirjoitti:

   Raskauden edetessä suorien vatsalihasten treenailua kannattaa vähentää ja jossain vaiheessa lopettaa kokonaan. Staattiset pidot sen sijaan ovat suositeltavia ja itse teen tällä hetkellä myös paljon kiertoliikkeitä.

 9. emilia kirjoitti:

  Mä veikkaan, että tyttö sieltä tulee 🙂

 10. Anonymous kirjoitti:

  tyttö! 🙂 kerrohan sitten tännekin kun tiedät. tsemppiä raskausajalle, toivottavasti kaikki menee hyvin! <3

 11. Julia kirjoitti:

  Mulla on sellainen tunne että olis poika vaikka oireet on olleet erilaiset 🙂

 12. SannaU kirjoitti:

  Veikkaan poikaa! :)Esikoisen raskaudessa oksensin viisi viikkoa 24/7 ja poika tuli. Kuopuksen raskaudessa oli alussa vähän pahoinvointia ja poika tuli. Eli siis aivan erilaiset raskaudet. 🙂

 13. jennie kirjoitti:

  Kiitos kaikille arvuuttelijoille. En itse kovin uskaltanut lähteä arvuuttelemaan sillä erittäin hyvällä ystävälläni olivat kaikki tyttöoireet mutta poikahan sieltä tuli 🙂 Vaikka omat raskausoireet olivatkin erilaiset niin silti yhtäläisyyksiä löytyi melkoisesti.. Kuten suurinosa teistä niin myös suurinosa muista veikkailijoista uumoili tyttöä, ihan neuvolatyöntekijää myöten. Eräs hyvä ystäväni oli jopa asennoitunut tyttöön niin vahvasti että hämmästyi minun muistuttaessani että kyseessä voi ihan yhtähyvin olla poika.Erityistä tuntumaa minulla ei ollut mutta ehkä kaiken tämän jälkeen odotin itsekin hieman enemmän tyttöä, joka näillä näkymin perhettämme saapuukin sulostuttamaan <3

 14. Anonymous kirjoitti:

  Ihanaa. Onnea !!!

 15. Anonymous kirjoitti:

  Jee! Onnea täältäkin! Ja on kyllä tosi mielenkiintoista lukea blogiasi kun on samat kiinnostuksen kohteet ja ollaan vieläpä samoilla raskausviikoilla (ja tyttö on täältäkin tulossa, poika jo onkin ;).

 16. Anonymous kirjoitti:

  Hah, mäkin vedin raskausaikana ufo-karkkeja ihan urakalla! Joka aamu työmatkalla pistelin ufoja menemään, koska se vei pahaa oloa pois ja niin kovasti teki muutekin mieli. Ostin varmaan meidän lähi-siwan tyhjäksi kyseisistä herkuista :)Nää raskausjutu on kyllä mielenkiintosia, eli postaa vaan hyvillä mielin näistä. Veikkaan, että kiinnostavat ainakin meitä muita mammoja 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.